Tercera Catalana Grup 12é

Derrota amb diferents lectures

L’equip encaixa la segona maneta en el que va de campionat

Begues CF 5 – CF Suburense B 2

Massa castic rep el Suburense B a Begues en un partit finiquitat ja al primer temps, arribant la reacció al primers minuts de la represa en que tan sols va faltar donar un pas endavant, la sortida a la contra dels locals tornava a posar diferencies a un Begues que va acabar de sentenciar, rebent per segon partit l’equip sitgetà un cinc a zero en contra, però donant en tot moment la cara al partit davant un gran equip .

Molt aviat es posava l’equip local per davant al marcador amb gol d’Artur al minut 8, fent el segon Joan al minut 26 quan semblava que començava el Suburense a treure’s el domini de sobre, fent el tercer Marcos Hernández en una contra amb molt bona combinació d’equip a nou minuts del descans. Al minut 50 Cristian Laguna amb un molt bon control escurçava diferencies amb el seu remat, fent el segon el mateix Cristian Laguna al minut 57 aprofitant una pilota després del llançament d’una falta de Marc Navarro, en els millors minuts de l’equip que entrena Zigor Bengoa, encara la va tenir el Suburense amb dos bones aturades del porter

El gols de Joan al minut 74 i el de Bryan al minut 81 deixava el definitiu 5 a 2 final.

CF Suburense: Marc Muñoz, Guillem Diaz, Dani Puerto, Viñola, Over (Eric Vilar 73) Sergi Plazas, (Adri Mateo al minut 69) Pau Almirall, Gerard Valbuena, Laguna, Arsen, (Andreu 64) Marc Riba i (Marc Navarro 45).

Aquest diumenge el derbi Suburense B – UE Sitges, l’hora d’inici a les 12’15.