Rugbi

El sub18 del Rugbi Nova Olivella guanya al Cat Central

Imatge del partit del sub18 del Rugbi Nova Olivella contra el Cat Central . Eix

Aquest dissabte a les 17h, s’enfrontava el sub18 a Vilanova amb el Cat Central, dos equips que fins aquell moment no havien puntuat. Un partit de nivell molt semblant, on dominava la davantera olivellenca, a les melees.

Bons placatges dels nois d´Olivella i bona mà a la línia. A la segona part una baixada en el joc, gairebé els fa perdre el partit, però una rectificació del míster i els ànims de la banqueta van fer que arribés la primera victòria, 20 a 12.

El sènior masculí perdia 0 a 55, sense participació d’Eric, a la banqueta, i el sènior femení encadenava la tercera victòria en tres partits, amb la baixa de Xenia, 53 a 0 contra el Sabadell/Santa Coloma. L’escola anul·lava la Trobada a Vilanova per culpa de la pluja. I els sub14 i sub16 descansaven. Aquest cap de setmana festa a la competició, no jugarà ningú.