OK Lliga Masculina

El Moritz Vendrell guanya 3 a 4 a la pista de l'Igualada

Va guanyar 3 a 4 a la pista de l'Igualada, aconseguint la primera victòria a domicili de la temporada

Igualada - Moritz Vendrell. Eix

Als primers minuts de la primera part el Vendrell no va estar còmode i l'Igualada va desplegar un bon joc, cosa que va facilitar que els locals s'avancessin en el marcador amb un 2 a 0 amb gols de Cesar Vises (9') i de Jaume Molas (12'). Un cop passats aquest minuts crítics, un Vendrell competitiu va saber donar-li la volta a la situació. Al minut 16, Edu Fernández va fer el 2 a 1 i, ja a la segona part, Francesc Gil (26') i Eloi Mitjans (30') van posar el 2 a 3 a l'electrònic. Però l'Igualada encara estava viu i, al minut 34, Emanuel García va fer l'empat a 3. En els minuts següents, el Vendrell va disposar de dues faltes directes. La primera per una targeta blava a Francesc Bargalló, que Jordi Ferrer no va transformar. I la segona per acumulació de deu faltes dels locals, que va servir perquè Xixi Creus acabés amb la sequera de gols de falta directa i per fer el 3 a 4, resultat amb el qual es va arribar al final del partit.

Després d'aquesta gran victòria fora de casa, al Moritz CE Vendrell se li presenta una setmana en què l'equip haurà de jugar dos partits molt importants; per una banda, per continuar sumant punts a l'OK Lliga (dimarts 1 de novembre, rep l'Alcobendas) i, per una altra banda, per aconseguir un bon resultat a Itàlia en el partit d'anada de la primera eliminatòria de la CERS (dissabte 5 de novembre, a la pista del Viareggio).

IGUALADA CALAF GRUP (3): Elagi Deitg, Jaume Molas, Francesc Bargalló, Cesar Vives i Sergi Pla -cinc inicial- Emanuel García, Nil Garreta, Dani López, Oriol Prat i Bernat Camps.

MORITZ CE VENDRELL (4): Roger Molina, Xixi Creus, Marc Navarro, Jordi Ferrer i Eloi Mitjans -cinc inicial- Roger Rocasalbas, Edu Fernández, Francesc Gil, Biel Salvadó i Martí Zapater.

Gols: 1-0 (9') Cesar Vives; 2-0 (12') Jaume Molas; 2-1 (16') Edu Fernández; 2-2 (26') Francesc Gil; 2-3 (30') Eloi Mitjans; 3-3 (34') Emanuel García, i 3-4 (37') Xixi Creus, de falta directa.

Àrbitres: Sandoval i Villar.

Targetes: blava a Francesc Bargalló (37').