Copa CERS

El Moritz Vendrell empata 3 a 3 a la pista del Viareggio en el partit d'anada de setzens de la CERS

Plantilla del Moritz Vendrell a la pista del Viareggio. Eix

El Moritz CE Vendrell va empatar 3 a 3 a la pista del Viareggio (Itàlia) en el partit d'anada de setzens de final de la Copa CERS, un bon resultat per al partit de tornada del dissabte 26 de novembre.

El Vendrell es va avançar en el marcador amb un gol de penal d'Eloi Mitjans al minut 14. Dos minuts després, el Viareggio va empatar el partit amb la transformació d'un altre penal a càrrec de Rubio. Abans del descans, al minut 18, Montigel va fer el 2 a 1. A la segona part, els minuts 32 i 35, Jordi Ferrer va donar la volta al marcador. Però a quatre minuts per al final, Rubio va marcar un altre penal i el partit va finalitzar amb l'empat a 3 gols.

Cal destacar el suport que va rebre l'equip en aquest desplaçament europeu, amb Autocars Penedès, d'una desena d'aficionats d'Orgull Roig i Negre. En el partit de tornada serà clau la seva animació i els ànims de tota l'afició local i la Grada Jove, perquè l'equip aconsegueixi la classificació a vuitens de la CERS.

El proper compromís del Moritz CE Vendrell serà el dissabte 12 de novembre, a les 19:30 h, a la pista del Noia per disputar la jornada 9 de l'OK Lliga.

CGC VIAREGGIO (3): Barozzi, Mirko, Montigel, Palagi i Costa - cinc inicial - Rubio i Muglia.

MORITZ CE VENDRELL (3): Roger Molina, Xixi Creus, Marc Navarro, Jordi Ferrer i Eloi Mitjans -cinc inicial- Roger Rocasalbas, Edu Fernández, Francesc Gil, Iker Casado i Martí Zapater.

Gols: 0-1 (14') Eloi Mitjans, de penal; 1-1 (16') Rubio, de penal; 2-1 (18') Montigel; 2-2 (32') Jordi Ferrer; 2-3 (35') Jordi Ferrer, i 3-3 (46') Rubio, de penal.

Àrbitres: Joaquim i Jose Pinto (Portugal).

Targetes: blaves Xixi Creus i a Mirko (24').