Ok Lliga masculina

El Patí Vilafranca encaixa una contundent golejada davant un Reus demolidor

CP Vilafranca-Cafès Novell - Reus Deportiu. Eix

CP Vilafranca-Cafès Novell 1 - Reus Deportiu 7

Sense atenuants. El Patí Vilafranca va patir una derrota inapelable davant el potent Reus Deportiu que va demostrar els motius pels quals aquesta temporada és un dels equips més temibles de l'OK Lliga. Els vilafranquins, malgrat tot, van plantar cara durant la primera part (1-1 al descans) i només van acabar sucumbint a la represa quan els del Baix Camp van treure a passejar les seves millors essències atacants amb un Marín pletòric.

En el primer temps, les defenses es van imposar als respectius atacs i el Patí Vilafranca, encara amb força física i moral, va saber controlar el Reus. Els visitants es van avanaçar amb un gol d'oportunisme de Salvat (15´), però just abans del descans Lluís Ferrer, després d'un xut llunyà de Marc Vázquez, aconseguia l'empat i deixava la sort del duel pel segon temps.

El segon temps, però, va tenir el color roig-i-negre del Reus. Només començar Marc Torra situava l'1-2 que aplanava el camí al seu equip. De totes maneres, l'acció clau va arribar en el minut 28 quan el vilafranquí Marc Palau va desaprofitar una falta directa que hauria pogut significar el 2-2. La bola no va entrar i al cap de dos minuts Raül Marín sí transformava la seva falta directa i aconseguia l'1-3.

El gol de Marín, ara sí, va ser un cop a la línia de flotació del Patí que ja no va aixecar més el cap.  En els últims 20 minuts de partit els de Josep Lluís Delriu van abaixar els braços i van deixar el camí lliure per a que el Reus completés la golejada definitiva, un 1-7 potser massa exagerat però que és un avís pel dur camí que té el Vilafranca en les properes setmanes. Tocarà esforçar-se i molt. Vic, Barça, Liceo, Vendrell.....

C.P.Vilafranca-Cafès Novell: David Arellano, Rubén Fernández, Jordi Galán, Marc Palau, JoanVázquez -cinc inicial- Lluís Ferrer (1), Angel Rodríguez, Marc Vázquez, Gerard Cusachs

Reus Deportiu: Pedro Henriques, Albert Casanovas, Matías Platero, Alex Rodríguez (1), Marc Torra (1) -cinc inicial- Raül Marín (3), Joan Salvat (1), Marc Ollé (1), Sergi Torné

Arbitres: Oscar Valverde i David Gòdia. Targetes blaves a Albert Casanovas, Jordi Galán i Lluís Ferrer

Gols: 0-1 Joan Salvat (15´); 1-1 Lluís Ferrer (23´) -descans- 1-2 Marc Torra (26´); 1-3 Raül Marín (fd) (30´); 1-4 Alex Rodríguez (33,5´); 1-5 Marc Ollé (41´); 1-6 Raül Marín (48,5´); 1-7 Raül Marin (49,40´´)

Incidències: Poliesportiva de Vilafranca. 300 espectadors