Ok Lliga masculina

El Moritz Vendrell guanya 1 a 2 a la pista del Noia

El Moritz CE Vendrell va aconseguir una important victòria per 1 a 2 a la complicada pista del Noia i se situa a la sisena posició de la classificació de l'OK Lliga

Jordi Ferrer i Xixi Creus en un partit d'aquesta temporada. Eix

Al minut 9, el Noia es va avançar en el marcador amb un gol d'Humberto Mendes i amb l'1 a 0 es va arribar al descans. A la segona part, el Vendrell va buscar l'empat amb insistència i al minut 32, quan el Noia jugava amb inferioritat numèrica per una targeta blava a Pere Varias, Jordi Ferrer ho va aconseguir amb un bon xut que va sorprendre Luis Gil. En els minuts següents, qualsevol equip hagués pogut marcar, però Xixi Creus, ja en el darrer minut del partit, va tornar a estar encertat en l'execució d'una falta directa i va donar la victòria al Vendrell.

Cal destacar també la bona actuació del porter Roger Molina, sobretot en l'aturada d'una falta directa executada per Eloi Albesa, al minut 34, que hagués pogut decantar el partit a favor dels locals.

El proper dissabte 19 de novembre, a les 20 h, el Moritz CE Vendrell rebrà la visita del Manlleu en la desena jornada de l'OK Lliga.

CE NOIA FREIXENET (1):  Luis Gil, Humberto Mendes, Nil Roca, Arnau Xaus i Sergi Aragonès -cinc inicial- Jordi del Amor, Aleix Esteller, Eloi Albesa i Ferran Rosa i Xus Fernández.

MORITZ CE VENDRELL (2): Roger Molina, Xixi Creus, Jordi Ferrer, Marc Navarro i Eloi Mitjans - cinc inicial – Roger Rocasalbas, Francesc Gil, Edu Fernández i Martí Zapater.

Gols: 1-0 (9') Humberto Mendes; 1-1 (32') Jordi Ferrer, i 1-2 (49') Xixi Creus, de falta directa.

Àrbitres: Gómez i López.

Targetes: blaves a Pere Varias (30') i a Jordi del Amor, Humberto Mendes i Edu Fernández (49').