Ok Lliga masculina

L’empat, hagués estat el resultat més just

Gerard Cusachs i Marc Vázquez lluitant per una bola, davant d'un jugador del Vic . El 9 nou

CP Vic 1 - 0 Club Patí Vilafranca Capital del Vi

El Cafès Novell Club Patí Vilafranca Capital del Vi, va disputar la desena jornada de l’Ok Lliga davant el CP Vic, i va perdre per la mínima (1-0) en un partit on el resultat més just hagués estat un empat, i més després de que en el minut 4 els vigatans marquessin el gol, que va venir d’una jugada molt discutida, en què la bola va tocar al peu de Romà Bancells es va elevar i aquest va rematar amb l’estic a dalt dins de l’àrea, i els àrbitres no van xiular ni la falta per tocar la bola amb el peu ni l’alta, tots els vilafranquins desplaçats a Vic, es van quedar esmaperduts veien la decisió arbitral.

El partit va continuar molt seriós pels vilafranquins, molt concentrats en defensa i provant moltes jugades en atac a la porteria de l’ex-vilafranquí Gerard Camps¡, amb xuts de marc Palau de mitja distancia, amb jugades d’atac d’Àngel Rodríguez, però la bola no va voler entrar. El vic tenia més possessió de la bola, amb un joc més de control, i va enviar un parell de boles al pal, i la resta de contres les solventava amb autoritat, el porter vilafranquí, David Arellano. Però sense més es va arribar a la mitja part.

A la segona part, va ser més dinàmica i amb més contatacs, però cap bola entrava, els Patí va començar a assetjar la porteria del Vic, amb diverses jugades, però no va tenir l’encert de cada. Al minut 13 d’aquesta segona part, Jordi Galan, surt en contraatac, amb un u contra u, davant Sergi Llorca, essent aquest l’últim defensar, desvia la bola amb el peu i els àrbitres no li ensenyen la blava i tampoc xiulen la falta directa favorable al Vilafranca. Però lluny de les decisions arbitrals els jugadors dels dos equips van continuar jugant un bon hoquei, i oferint bones jugades ofensives. A manca de quatre minuts en una lluita per una bola, el jugador del Vic, trepitja l’estic de Gerard Cusachs i els àrbitres van assenyalar-li la falta al jugador vilafranquí i li van ensenyar targeta blava, per entendre que el va enganxar, la incredulitat vilafranquina davant d’aquesta decisió es tornava a fer present. La posterior falta directa la va llençar el jugador vigatà Sergi Llorca, però David Arellano, la va aturar. El Vilafranca va aguantar la inferioritat, sense que li marquessin un gol. I amb la recuperació del quart home de pista, el Vilafranca ho va intentar, però tampoc va tenir sort i la bola no va voler entrar. A manca de deu segons Marc Vázquez va rebre una estrebada per darrera, que hagués suposat la desena falta del Vic, i la posterior falta directe favorable al Vilafranca, però l’àrbitre davant mateix no va voler xiular la desena falta. Cal dir que el Vic, va està amb 9 minuts amb 9 faltes. El partit es va acabar amb una sensació agredolça, bones sensacions pel joc defensiu de l’equip i les grans intervencions del porter vilafranquí David Arellano, i més descontents amb la manca de gols i les decisions arbitrals que van perjudicar els interessos del conjunt penedesenc.

CP Vic: Camps, Llorca, Bancells, Ordeig i Burgaya -cinc inicial- Rodríguez, Cases i Preses

CP Vilafranca: Arellano, Ferrer, Galan, Palau i Rodríguez -cinc inicial- Cusachs, J. Vázquez i M. Vázquez