L'equip d'Òscar Andreu van fer aigües en defensa a partir de la mitja part

La Parròquia-Samà SFA- Sedis. Sílvia Díaz

Aquagan CB Lleida 50 - La Parròquia-Bàsquet Samà Vilanova 43

La Parròquia-Bàsquet Samà jugava dissabte a Vilanova contra el Sedis, equip que venia d'aconseguir les seves tres victòries de manera consecutiva, l'última, a la difícil pista del Valls.

Les samistes començaven amb una cistella inicial i després es deixaven endossar un 2 a 8, la qual cosa les deixava al minut 7 perdent per 6 punts (4 a 10). La falta d'encert i les errades defensives donava l'avantatge a un Sedis que venia a la capital del Garraf sense cap tipus de pressió i amb ganes de fer un bon treball. Una reacció en els darrers dos minuts igualava el resultat i el deixava 9 a 10.

A l'inici del segon període el Samà començava amb un 4 a 0 i capgirava el marcador. Durant aquest quart i a poc a poc les vermelles van començar a controlar part del joc. Al minut 7 La Parròquia guanyava 19 a 12. Un triple i els tirs lliures de les blanc-i-blaves tornaven a ajustar el marcador fins al 23 a 20 amb el que s'arribava a la mitja part. L'equip d'Òscar Andreu no havia començat bé el partit i havia permès a les visitants a sentir-se còmodes i jugant el partit de tu a tu.

A la represa, la falta de tensió samista va permetre al Sedis a trobar facilitats en atac i anar repetidament a la línia de tirs lliures. Només les batzegades de les vilanovines evitaven que la diferència en el marcador es disparés. I així s'arribava, quan faltaven deu minuts per al final, amb un desavantatge de 4 punts (32 a 36).

Durant els quatre primers minuts les rivals van anotar dos triples seguits i marxaven de 8 punts. A partir d'aquí a picar pedra des de la defensa i anar recuperant a poc a poc, fins a arribar als darrers dos minuts només 1 punt avall (42-43). S'estava fent el més difícil, intentant tornar a l'adn de l'equip, defensant amb intensitat, forçant errades en les rivals, i atacant amb valentia. Però el Sedis ja s'havia cregut que es podia emportar el partit, i amb un exemple de tenacitat i il·lusió va ser capaç d'aguantar l'envestida vilanovina i no va donar opcions a un Samà tocat que no va poder amb el final de partit ajustat. L'intent de donar la volta en els últims instants va fer que el conjunt local encaixés una derrota de 10 punts, totalment merescuda.

Aquesta setmana La Parròquia-Bàsquet Samà Vilanova visita diumenge a les 12.15 h la pista del REUS PLOMS.

Anotacions: LAIA (3) - ANDREA (5) - ANIRA (0) - ANNA (0) - JUDITH (0) - IRENE (16) - LAURA (7) - ELI (2) - ELENA (4) - MARINA (2) - VALAYA (3)

Parcials: 9-10 / 14-10 / 9-16 / 10-16