Victòria del CNBV després les últimes dues derrotes

Banqueta del CNB Vilanova. Eix

C.T. SENIOR MASC. FASE PREVIA - GRUP 04

Sènior masculí CNBV 79 – 57 CB Montpedros

Descoratjador partit dissabte al Pavelló Isaac Gàlvez i no per part del sènior vilanovi. Moltes ganes de jugar després de les dues derrotes sofertes. Tot anava força bé a la pista. Sortida Sugri, Nil, Aleix, Carlos i Àlex. De cop i volta es van trobar els visitants davant del marcador després de 3 triples 10-12 (4 al quart). Suposo que van pensar que podien guanyar i ho van començar a protestar tot. L'àrbitre que ho estava fent bé és va començar a trobar en cada jugada tres homes de 30 “tacos” que li menjaven l'orella cada cop, crits en cada acció, convertint el partit en desagradable i patint les conseqüències del arbitratge. Resultat del primer quart 18-16. No valia a badar no fos que agafessin una bona ratxa que pogués complicar el partit. Valoració del quart 18, 8 Nil.

Tant era així l’avís dels tècnics que la reacció del equip va ser un parcial de 11-0 (29-16). Va deixar a les clares que els locals no volien cap sorpresa. Després, intercanvi de cistelles. I faltes,  moltes faltes. Fins a 6 tirs lliures van llançar els montpedrosencs. Tres darrers triples seguits del nostre capità en Ricard van deixar el parcial en un 24-12 i mitja part 42-28. Valoració del quart 21, 8 Ricard.

A la represa un nou parcial de 13-3 va quasi deixar el partit quasi tancat per els vilanovins (55-32) al minut 4. Després tres cistelles de 2 i la resta van ser tots tirs lliures, “vamos”, com un dia sense pa. Es va fer una bola a la boca. 18-17 i 60-45. Valoració del quart 12, 7 Àlex..

El darrer quart ja va ser residual. Parcial de 19-12 i final de 79-57. Destacar dues tècniques seguides a un jugador visitant que va provocar la seva desqualificació i altre un altre que ens va preguntar si érem "tontus". Les coses de la pista es queden a la pista. Però el curiós es que l’àrbitre va donar una bronca als nostres jugadors i tècnics després. D’acord que som un equip jove però no cal abusar. Els vilanovins venien de dues derrotes seguides i ús puc assegurar que al acabar no va haver cap mala cara ni cap exabrupte. S'ha de saber perdre i guanyar. Però no a qualsevol preu. Valoració del quart 18, 13 Aleix.

Destacar la feina de tots els membres del equip tant durant el partit i la setmana que no ha estat fàcil. Del partit MVP per el Nil que va estar excels. Els seus números del partit, min 25,23, 14 Pts , Tirs Lliures 2/3 (66,67%), de 2 3/5 (60,00%), de 3 2/5 (40,00%), 6 rebots  (2-4), 2 pilotes recuperades i valoració de 15. Destacar també al Dani que va estar colossal en la seva feina. Generosa i sumant en cada acció, sent un jugador vital sobretot a nivell humà per l’equip. També fer menció a la feina d'en Salva Pastó. Un gran entrenador i que està gestionant magníficament el seu jove equip. I de vegades no es fàcil.

Quan era més jove, època d'Urruti, Schuster, Maradona i demés, al Gamper venien equips com el Boca Júniors a la presentació del Barça. Els resultats 10-0 i altres similars. Un dia que va venir el Colònia alemany i van guanyar 0-4. Proper partit a Cubelles diumenge 27 a les 19:30. El dia de la seva presentació com el dia de Ribes o sigui de festa. Suposem amb sorpresa també. A veure si podem tornar a casa com el Colònia. A treballar fort aquesta setmana.

Sugri (3), Andreu (7), Ricard (9), Nil (14), Arnau, Rubén (2), Javi (4), Dani (8), Aleix (7), Carlos (10) i Àlex (15). Tècnic, Salva Pastó. Ajudant Miki Sanchez.

Parcials, 18-16, 24-12 (42-28) // 18-17 (60-45), 19-12 (79-57)

Estadístiques del equip: Punts 79 Tirs lliures 10/21 47,62% , de 2 18/48 37,50 %, de 3 11/35 31,43 %, 35 rebots (10 Aleix), 19 defensius (7 Aleix), 16 ofensius (4 Nil i Ruben), 20 faltes comeses , 24 faltes rebudes (5 Alex), 19 pilotes recuperades (4 Sugri i Andreu), 12 pilotes perdudes , 5 taps fets  (3 Ruben), 4 taps rebuts , 4 passos , 16 assistències  (4 Àlex, 3 Carlos i Andreu) i 69 valoració  (15 Nil, 14 Aleix i Alex).