Tercera Catalana Grup 12é

Picant pedra, però aconsegueixen obrir la llauna al final

Els dos gols d’Àlex Pérez dóna la segona victòria de l’equip de Rafa Porras al Municipal d’Aiguadolç

UE Sitges – CF Olivella. Toni Muñoz

UE Sitges 2 – CF Olivella 0

Amb la victòria davant el Olivella, la UE Sitges suma la tercera consecutiva en un partit amb poques ocasions i d’aquets de lluita amb poc espais, amb dos equips amb molt de respecte i ben col·locats, els moviments fets a la segona meitat per part dels tècnics beneficiava més als sitgetans, aprofitant els darrer quart d’hora i fer-se amb un partit al que se li havia posat molt complicat, d’aquesta manera sumar tres punts molt significatius que els col·loca tercers a la taula a un punt del segon, la Joventut Ribetana i tres del líder, el Begues.

Primers 45 minuts de poques ocasions i de fet fins la primera mitja no generava el Sitges la primera arribada amb més perill, va ser un xut de Xavi Martínez fora o un cop de cap de Victor en un servei de corner que s’anava alt o un remat de Xavi Martínez en una pilota solta al minut 41 molt desviada.

Als  primers minuts de la represa l’equip sortia amb molta empenta però poc a poc baixava la intensitat, els canvis fets pel tècnic sitgetà donaven frescor i anava com anell al dit per intentar obrir espais d’un Olivella que anava acusant els minuts, arribant al minut 77 després d’una falta treta per Idris refusant el porter ben aprofitat per Àlex Pérez per posar el 1-0, fent el segon de nou el mateix jugador Alez Pérez rematant una pilota bombada per Victor que feia el 2- 0 i definitiu.

UE Sitges: Eric Goncalvez, Candel, Victor, Rafa, (Ferran 84) Quique Alejaldre, Yago Arenas, (Idris 46) Xavi Martínez, (Midgley 46) Xavi Rodríguez, Jonathan Durango, (Jordi Ayala 75) Gerard, (Raul 46) i Alex Pérez.
CF Olivella: Nacho, Sevi, Eli, (Carlos Ruzafa 84) Joseph, Dragos, (Sergio Pérez 63) Miguel, (Tete 75) Martin, (Marc González 46) Carlos, Alberto i Juanma.

Aquest dissabte a partir de les 17 hores el Sitges juga al camp del Molanta.