Victòria de prestigi davant un bon equip

CB Cubelles - Sènior masculí CNBV. Eix

C.T. SENIOR MASC. FASE PREVIA - GRUP 04

CB Cubelles 44 - 63 Sènior masculí CNBV

De vegades els elements et perjudiquen i altres et beneficien. L’aiguat de diumenge va beneficiar als vilanovins doncs l’equip local va tenir que cancel·lar el dia de la seva presentació i amb això va refredar l’ambient a les grades (no cal recordar el partit davant el Ribes en aquestes circumstàncies). Però com no tot potser perfecte, en Nil era baixa. L’equip va escalfar molt bé. Anem per feina.

Sortida Ricard, Ruben, Dani, Carlos i Àlex. Press a tota la pista vilanovina i zona local que es mantindria tot el partit. Fulgurant joc del nostre sènior que va sorprendre als locals, aviat parcials de 2-7, 4-12 i 6-17 a la finalització. Dos triples al quart i bones sensacions a la pista. Tres jugadors especialment motivats a la pista, ex jugadors del Cubelles.

Al segon quart, una nova fuetada groga. Parcial de 2-6 i al marcador 8-23. Podies pensar que el partit s’havia acabat. Però res d’això. El seu número 17 amb 8 punts al quart (20 punts al partit), va aguantar al seu equip i va permetre guanyar el parcial per 14-13 (20-30). Dos triples al quart vilanovins. La diferència encara era prou important a la mitja part.

El Cubelles amb una sortida fulgurant, 5-0 i 9-3 al minut 4, es va acostar 4 punts (29-33). Van ser minuts de gran encert per la seva part. Va ser aquí quan van aparèixer els caces bombarders vilanovins que amb un parcial de 0-7 van tornar a posar terra al marcador 29-40 (4 triples al quart). Però els cuberencs no es van rendir en cap moment i van deixar el parcial quart en un 19-18 (39-48). El partit no estava tancat per res.

Tal havia estat l’esforç anterior que crec que els locals van arribat cansats als darrers 10 minuts. Tot això afegit a que no van entrar els seus tirs (tampoc els dels vilanovins fins al minut 4 (0-0) va minvar la seva moral. Va a ser aquí quan es va produir la tempesta perfecte característica del equip amb un parcial brutal de 0-12 i va matar el partit. 5-15 final del quart, 1 triple i final 44-63. Destacar el debut amb l’equip d’en Jordi Mateo. Jugador i entrenador del club. Va estar pocs minuts a la pista. Però dono fe que va revolucionar l’equip i va provocar a la grada crits d’admiració en un parell d’accions elèctriques.

MVP del partit en Dani López. Es podria pensar que estava especialment motivat doncs jugava a la pista del seu ex equip. Però res d’això. Els que tenim la sort de veure’l jugar en cada partit i en algun entrenament, està incommensurable i està treballant a un nivell molt alt. Un bon jugador d’equip. Justament la clau d’aquest grup. Tots 11 jugadors sumen i posen en un autèntic problema al tècnic  Salva Pastó. Beneit problema!

Proper partit dissabte dia 3 de desembre al pavelló. Adversari, CB La Palma.

Sugri (5), Andreu (10), Ricard (3), Arnau, Rubén (4), Javi (8), Dani (3), Aleix (4), Carlos (14),  Àlex (12) I Jordi Mateo. Baixes Nil i Miki. Tècnic, Salva Pastó.

Parcials, 6-17, 14-13 (20-30) // 19-18 (39-48), 5-15 (44-63)