Memorial Josep Inglada

José Manuel Vieito es proclama guanyador de la Mitja Marató Ciutat de Vilanova

La prova, celebrada aquest diumenge, va reunir més d'un miler de participants

Mitja Marató Ciutat de Vilanova. Ajuntament de Vilanova

El bon temps va acompanyar aquest diumenge als participants de la Mitja Marató Ciutat de Vilanova – Memorial Josep Inglada. Més d'un miler de corredors i corredores que van completar un recorregut molt similar al de l'any passat, que passava per punts tant emblemàtics de la ciutat com la plaça de la Vila i de les Neus, la rambla Principal o el Castell de la Geltrú.

Amb sortida i arribada a les pistes d'Atletisme, els participants van completar els 21.097 metres. En categoria masculina, el primer en arribar a la línia de meta va ser Jose Manuel Vieito amb un temps d'1.09.47, la segona posició va ser per Abderrazak Samaoui, amb un temps d'1.11.41, mentre que la tercera plaça la va aconseguí Iban Mañer, amb un temps d'1.11.48.

Pel que fa a la categoria femenina, la primera classificada va ser Carme Tort, amb un temps d'1.27.11, seguida de Gisela Carrión que va fer un crono d'1.27.47 i d'Elisabet Martín que va completar la prova en 1.28.12.

Podeu veure aquí la classificació sencera

El ciclista Joan Font ha estat el padrí de la prova d'aquest any, agafant així el relleu del company de professió Marc Soler, que ho va ser l'any passat.

L'acte de lliurament de premis als guanyadors va comptar amb la presència de l'Alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, i de la Regidora d'Esports, Blanca Albà.