Primera Catalana Grup 2

Derrota que col·loca al Suburense en una zona perillosa

Els de Josu Julian no guanyen des de la jornada set, el 16 d’octubre davant el Santboià per 2 a 1

Vilaseca CF – CF Suburense. Eix

Vilaseca CF 4 – CF Suburense 2

Sumar dos punts en sis jornades col·loca al Suburense en una situació complicada a la taula, l’equip encarava molt bé la primera meitat a Vilaseca amb el gol del Marcos Garcia i fins i tot va poder ampliar-lo amb un segon, però es torçava en el segons 45 minuts, acabant perdent de nou d’una manera massa injusta, ara el Suburense es veu obligat a sumar el sis punts que li resten per disputar abans d finalitzar l’any al municipal d’Aiguadolç per sortir d’aquesta zona perillosa en que s’ha situat primer davant la Rapitenca, aquest diumenge per fer el mateix en el de recuperació amb el Igualada de Dani Gimeno, el dimecres dia 21 al punt de les 21´45 hores corresponent a la jornada 13 ajornat per la pluja.

Molt bé se li posava el partit als d’en Josu Julian amb el xut de Marcos Garcia al minut 29, jugant un bons primers 45 minuts, generant al suficient perill per poder ampliar una mica més el marcador transmetent molt bones sensacions, però els dos gols encaixats en cinc minuts al 55 i 60 fets pel mateix jugador local, Oriol Benito, li van fer molt mal a un Suburense que es va veure amb la necessitat de buscar la igualada, rebent el tercer en la recta final del mateix al minut 80, tornant a posar dintre del partit als sitgetans el gol de Over un minut després, tot i jugar amb inferioritat numèrica degut al veure la segona groga el debutant Omar Ruiz al minut 79, arribant el quart d’Oscar Valerio al minut 87 que llançava per terra les poques ocasions  que disposava l’equip sitgetà per no sortir com va fer-ho, derrotats. Tot en un partit que de nou va sortir perjudicat per la gestió arbitral.

Vilaseca CF: Francisco Ruiz, Domínguez, Amador Voce, Joan Sabaté, David Voce, (Jose Ramon Sardà 82) Oriol Benito, (David Ruiz 75) Jose Angel Bueno, Victor Vila, (Javier Gonzalez 82) Sadik Boulaquali, (Oscar Valero 69) Cristian Diaz, Carles Roura i (David Cuéllar 69).

CF Suburense: Nito, Toshi, (Pablo Castells 67) Sarabia, (Omar Ruiz 69) Villa, Edgard, (Marc Sardà 80) Alberto, Marc Pulido, Marcos Garcia, David Murillo, (Over 69) Marc Navarro, (Dídac 67) i Pascua.

L’àrbitre Paula Lindex amonestava als locals David Voce, Oriol Benito, Victor Vila i Javier Mojon, i als visitants Villa, David Murillo, Nito i dos grogues per Omar Ruiz al minut 89.

Resultats dels equips del CF Suburense

- Levante las Planas B 6-0 CF Suburense Femení

-Cambrils 2-8 Infantil Cadet Femení. Gols de Pérez x2, Rita x3, Paula, Olatz i Martina

- El filial masculí no va jugar el seu partit a Calaf per culpa de la boira.