Nou empat d'un Sitges amb dificultats de local

L’equip de Rafa Porras segueix molt irregular al Municipal d’Aiguadolç, dels 21 punts disputats ha sumat només 9

UE Sitges. Eix

UE Sitges 2 – La Múnia 2

La UE Sitges tancava l’any al municipal d’Aiguadolç empatant a dos amb la Munia en un partit en que l’equip s’avançava per dos cops amb gols d’un Alex Pérez en ratxa,  però que no va saber matar quan més controlava,  un regal en defensa proporcionava l’empat a dos, resultat amb el que es va arribar a la fi d’un encontre que deixava  un malt regust de boca degut que s’escapaven dos punts més.

Li tornava a falta frescor de nou a l’equip sitgetà al seu terreny de joc, el fet de portar la iniciativa no és el punt fort d’un Sitges que de nou li va faltar arribada, tot i això un Alex Pérez en un gran estat de forma aprofitant el servei de corner, de cap posava per davant als seus als primers cinc minuts de joc, fins i tot en aquets primers compassos tímidament es va arribar a la porta de la Munia, però un servei de falta de Limon escairat al minut 19 feia l’empata posant el 1-1 al marcador.

A la represa i als primers sis minuts de nou Alex Pérez no perdonava una errada en defensa visitant per posar el 2 a 1, a partir d’aquest moment sense portar massa perill l’equip anava controlant, arribant el minut 70 en que de nou una badada a la part de darrera, en aquest cas local,  Sergi Garcia remata el segon del seu equip fent el 2 a 2, que li va fer mal a un Sitges en que el seu tècnic anava  movent la banqueta buscant un revulsiu que no va arribar, en els darrers instants els dos equips més amb el cor que amb el camp potser abusaven d’un futbol massa directe.

UE Sitges: Ivan Daza, Quique, Carrasco, Victor, Bernat, Jonhatan, Yago, Xavi Martinez, (Xavi Rodriguez 45) Alex, (Gerard 72) Dani Midgley, (Ferran 67) Raul i (Ricard 77).

A Sant Martí Sarroca, a per la vuitena victòria consecutiva del Sitges a camp contrari per finalitzar l’any, guanyant tres punts més davant la Martinenca.