Club Atletisme Canyelles

Pascual i Garcia del Canyelles, medalles de 5km ruta

Albert Pascual i Juanma García, medalles a Viladecans. Eix

Coincidint amb les curses populars de 5 i 10 km organitzades a Viladecans pel club La Sansi, diumenge es va celebrar el Campionat de Catalunya Absolut i Veterà de 5000 al municipi del Baix Llobregat. Considerada com la cursa més ràpida d'Espanya, el circuit recorregué els voltants del Parc de la Marina amb la presència d'un vent que va perjudicar les marques esperades. Amb una participació de gairebé 1500 atletes, la cursa va aplegar corredors de diferents països.

La prova catalana, que va ser guanyada per Mohamed Zarhouni del FC Barcelona en homes amb un temps de 14:45 i per la Míriam Ortiz en dones amb 17:17, va ser l'escenari on els atletes del Club Atletisme Canyelles Albert Pascual i Juanma García van aconseguir medalles de plata i bronze respectivament en les seves categories.

A la distància de 10 km el guanyador va ser el letó Dmitrijs Serjogins amb 31:49. Molt remarcable va ser el tecer lloc de la general del llegendari corredor Martín Fiz.

Marco Segura és tercer de categoria a la Mitja de Vilanova

Amb més de 1000 participants, la Mitja Marató Ciutat de Vilanova torna a demostrar múscul en un diumenge assolellat que va omplir els carrers de corredors. Enguany el circuit, bàsicament urbà, ha estat diferent que anys anteriors per fer-la més ràpida, passant pels llocs més emblemàtics de la ciutat. La Mitja a més compta amb el Projecte MMCV que pretén promocionar l'esport i els seus valors, a més dels habits de vida saludables i la promoció de la ciutat.

El guanyador de la prova va ser l'atleta Jose Manuel Vieito amb 01:09:47, seguit de Iban Mañer del CA Cornellà i el vilanoví Sergio Montes que va ser tercer de la general amb 1:14:34. En dones la guanyadora va ser l'atleta de Manresa Carme Tort.

Destaquem la tercera posició de categoria de l'atleta del Canyelles Marco Segura, que entrà a meta amb un crono de 1:16:38.