Primera Catalana Grup 2

El Sant Cristòbal eixampla la ferida vilanovina

Sant Cristòbal - CF Vilanova. Eix

Sant Cristòbal 2- CF Vilanova 0

Moltes lesions, sancions, jugadors abatuts o desmoralitzats per les últimes derrotes i la dinàmica del grup, un entrenador que ja havia anunciat la seva marxa, una setmana en definitiva mogudeta, no eren factors propicis per afrontar un partit tan important i decisiu com el d'avui a Ca N'Anglada , estadi del Centre Parroquial Sant Cristòbal, un equip que en la seva primera temporada a primera Catalana, està realitzant fins a la data una trajectòria impressionant malgrat que els seus dos últims partits s'havien tancat amb dues derrotes.

Però no obstant tot això, la primera part amb molt respecte entre els dos equips, ha resultat molt equilibrada. Malgrat que en el m. 5 Javi Martínez ha salvat ja el primer gol del Sant Cristòbal en un contra un, el Vilanova no li ha perdut la cara al partit en cap instant. Carlos Henarejos després d'un excel·lent control estavellava la pilota contra la defensa en un xut potent al m. 21 en una bona oportunitat.

I amb un lleuger predomini de l'equip local que tenia molt més arrelat els conceptes futbolístics del control, profunditat i domini del partit, i que s'acostava amb determinat perill a la porteria del Vilanova, s'ha arribat al descans evitant un possible desastre de l´ equip visitant per l'esdevingut en aquesta setmana de trasbalsos.

Però en el descans i a causa d'una lesió, Carricondo ha estat substituït i malgrat que la seva actuació no havia estat brillant, el mig camp del Vilanova ha perdut equilibri i el l'equip local ja des del xiulet de la represa, ha deixat la seva actitud de respecte i temor al vestidor i ha anat clarament a pel partit.

Al minut de la represa un error de Javi Gallardo ha suposat un contra un que Javi Martínez no ha pogut aturar i el Vilanova s'ha ensorrat. El gol ha fet molt de mal i l'equip de Pallarès amb la moral molt fràgil no ha tingut ja cap capacitat de reacció.

Entre els minuts 50 a 58., els parroquials han tingut jugant a plaer i guarnint les seves jugades fins i tot innecessàriament, quatre ocasions clares o bastant clares per augmentar el resultat favorable,. el que per sort, no han aconseguit com sí que va passar el dia del Sant Ildefons.

Coses del futbol, al m. 71 i quan el Vilanova podria ja estar derrotat i golejat clarament, Sergi Moreno que havia substituït Carricondo al descans ,ha estat proper a l'empat amb un cop de cap que ha sortit un metre desviat a la dreta del porter local.

El partit no ha tingut ja més història. El Sant Cristòbal controlava el partit en tot instant i estranyava que el seu marcador favorable no augmentés, el que comportava certes però remotes possibilitats d'empat si bé gairebé ningú creia en elles excepte un toc de fortuna.

Al minut 90 + 5, un altre error en la defensa visitant, ha possibilitat una altra gran intervenció amb rebuig de Javi Martínez, que no ha pogut aturar el xut en segona jugada i el partit ha finalitzat amb una victòria molt merescuda del quadre parroquial, que si bé a la primera part ha estat discretament superior al Vilanova, en la segona i amb el gol inicial que ha fet mal, ha estat molt superior a l'equip dirigit avui per última vegada per Pallarès.

Sergi Moreno ha substituït Carricondo al descans, i els joves tots ells juvenils, Gerard i Axel han substituït al m. 60 a Riki i Ignasi Valldosera, i en el m. 73, Marc, també juvenil, ha substituït Sergi Duran.

Targetes grogues a Roca, Giralte i Moreno.

EL MILLOR. Els tres joves juvenils del Vilanova, que han debutat, no han desentonat i no li han perdut la cara al partit en cap instant. La primera part d'un Vilanova que sense brillar ha estat connectat i en disposició de competir. Que el proper partit no serà fins any nou i donarà temps de fer creu i ratlla a una situació summament caòtica.

EL PITJOR, un equip, deambulant pel terreny de joc, mancat d'intensitat, contundència, convenciment i psicològicament molt enfonsat i desorientat. El gran treball de reconstrucció i de remodelació que li espera a un equip que avui és un ànima en pena i en el què cap jugador segueix rendint al nivell que d´ell s’espera. Els jugadors del Sant Cristòbal, joves, amb ganes convençuts, posant la cama en cada jugada i corren com a condemnats amb una bona lectura del partit que han posat de manifest que les febleses del Vilanova son moltes i profundes i des de ja fa moltes jornades.

200 persones a la grada, 10 graus, de temperatura. Fred suportable. Entrada gratuïta.

Presencia a les grades d'Edu Berrocal entrenador del Vilanova a partir de demà al que li espera un treball ingent per intentar reconvertir la situació.