Sense temps per descansar, el Cafès Novell juga aquest dimecres a Lleida

Jordi Galan en una jugada d’atac del Cafès Novell Vilafranca. Eix

Sense temps per descansar, el Cafès Novell CP Vilafranca, es desplaça aquest dimecres a la capital de la Terra Ferma, per jugar la 14ª jornada de la OKlliga a partir de les 21h. El Patí arriba al partit, després de jugar a Portugal el passat cap de setmana. El Vilafranca ha de continuar jugant el seu joc, ben ordenat defensivament i intentar sortir a la contra, ja que el joc dels darrers partits ha estat molt seriós, només falta que els resultats acompanyin. Per la seva banda el Lleida, ve de derrotar a l’Alcoi en la passada jornada, i ve amb la moral alta.

El partit es podrà escoltar per Ràdio Vilafranca, al 107,1 de la FM, amb locució de Josep Gumà.

Set equips de la base del Patí Vilafranca, passen a les fases preferents

Aquest passat cap de setmana, es jugaven les eliminatòries per accedir a les fases preferents en les categories bases, de leslligues organitzades per la Federació Catalana de Patinatge, segons la classificació de la primera lliga. Per aquestes eliminatòries, el CP Vilafranca hi col·locava a 11 equips dels 13 que les podien diputar, un fet històric per la base del Club. D’aquests 11 equips han passat a la fase preferent un total de 6 equips per superar l’eliminatòria i el pre-benjamí iniciació que estava classificat ja per la següent fase. Així enguany la base del Patí està treballant molt bé, i ha aconseguit classificar 7 equips per la següent fase per disputar els Campionats de Barcelona o de Catalunya, en funció de la categoria.

El Patí Vilafranca cau a Portugal, però la remontada és possible

Aquest cap de setmana el Cafès Novell CP Vilafranca Capital del Vi ha tornat a jugar la Taça Cers, i ho ha fet contra Juventude de Viana portuguès, en el partit de vuitens de final anada de la segona competició europea d’hoquei patins.

L’equip vilafranquí ha afrontat el partit a terres portugueses amb, l’encara, baixa de Ruben Fernandez, pel cop de bola rebut al pòmul davant el Reus Deportiu.

D’inici els homes de Josep Lluis Delriu van sortir molt mentalitzats, i quan es portaven jugats dos minuts de partit un fort xut des de fora l’àrea de Marc Palau sorprenia a Edo Bosch fent 0-1. Lluis Ferrer a la contra va tenir l’oportunitat d’engrandir el resultat a favor de l’equip del Penedès però un inspirat Bosch ho va impedir. En el minut 10 el Juventude es va marcar en dues ocasions primer va ser To Silva al contraatac, i desprès Francisco Silva, aprofitant que es va emportar la bola amb el peu (i els àrbitres no van xiular res), i va batre per baix a David Arellano (2-1). I en el minut 13 de joc un xut de fora l’àrea de Tó Silva, va significar el 3-1. Un minut desprès els arbitres italians van assenyalar penal sobre Gerard Cusachs, l’encarregat de fer el llançament va ser Jordi Galan, però el seu xut va anar fora per molt poc. Amb aquest resultat desfavorable als interessos vilafranquins es va arribar al temps de descans.

A la represa el Patí va sortir molt mentalitzat de no rebre més gols i d’intentar retallar la distancia al marcador. En el minut 3 de la represa els arbitres van assenyalar penal a favor de l’equip portugués, Gonçalo Suissas va ser l’encarregat de fer el llançament, però amb solvència, David Arellano li treia la bola. Els jugadors vilafranquins ho intentaven buscant els xuts de fora l’àrea de Marc Palau i boles a dins l’àrea per en Joan Vàzquez que van fer lluir al porter català del Juventude de Viana. En el minut 43, de nou l’equip portuguès va tornar a tenir una oportunitat de falta directa en aquesta ocasió va ser Diogo Fernandes, però un encertat Arellano la va aturar. I amb aquest resultat desfavorable per els interessos vilafranquins va acabar el partit.

Des de el CP Vilafranca volem agrair a la trentena de familiars i aficionats que es van desplaçar amb l’equip i que ens van donar tot el seu recolzament.

La tornada dels vuitens de final serà el dissabte 14 de gener, on la poliesportiva ha de ser el jugador núm 6 i entre tots hem de remuntar l’eliminatòria i passar a la següent ronda de la Taça Cers.

JUVENTUDE DE VIANA: Edo Bosch, Tó Silva, André Azevedo, Francisco Silva i Diogo Fernandes –cinc inicial- Nelson Pereira, Gustavo Lima Gonçalo Suissas i Nuno Santos

CAFÈS NOVELL CP VILAFRANCA CAPITAL DEL VI: David Arellano, Jordi Galan, Àngel Rodríguez, Lluis Ferrer i Marc Palau – cinc inicial- Gerard Cusachs, Marc Vázquez i Joan Vázquez