Rugbi

Inici a segona catalana amb victòria

Victòria dels alevins i derrota d’infantils i cadets

Imatge del partit del Sub14 del SEL Vilanova. Eix

El passat cap de setmana va veure els darrers partits de competició del 2016. La Sínia Batadet va ser escenari de tres partits dels equips del Club de Rugbi de la capital del Garraf, mentre que el quart equip es desplaçà a Barcelona per encarar el compromís amb el CEU.

L’activitat començà dissabte, amb els alevins, que iniciaren la seva singladura a Segona Catalana amb una victòria a casa enfront dels Voltors de Tarragona en una bona matinal. La superioritat dels joves entrenats per Roger López es va fer notar especialment en davantera (83-0). Continuaren la jornada a casa els cadets, que disputaven el darrer partit de la fase regular enfront del CRUC, equip amb el qual estaven empatats a punts però que a la Sínia Batadet va mostrar una clara superioritat sobre el XV vilanoví. Tot i la derrota (0-41), els sub18 jugaran a Segona Catalana la segona fase. Els infantils, per la seva banda, van afrontar el compromís a Barcelona davant del CEU amb molt bona actitud i una clara millora respecte els partits anteriors; els joves vilanovins van aconseguir avançar-se en el marcador gràcies a un assaig molt treballat; però els locals contrarestaren la marca i, en la darrera jugada del primer temps aconseguiren un segon assaig. A la represa, tot i mantenir part de l’actitud, el cansament va passar factura als vilanovins que van patir els estralls d’un arrière local extremadament efectiu (45-5).

L’endemà diumenge era el torn del senior masculí, que iniciava la seva participació a Segona Catalana amb un vell conegut, el Castelldefels. En un matí asolellat però extremadament ventós, el partit va començar amb els vilanovins dominant, i aconseguint un assaig matiner; els de Castelldefels, que jugaren la primera part contra el vent, van trepitjar amb força la zona de 22 local en diferents ocasions, però no van poder aconseguir cap punt durant els primers quaranta minuts mentre que els joves dirigits per Felipe López aconseguien encadenar quatre assajos. A la represa, la intensitat dels del Baix Llobregat va pujar un grau, i van saber treure millor rendiment de les seves oportunitats. Al final, victòria bonificada pels vilanovins per 38 a 14.