Ok Lliga masculina

El Patí Vilafranca perd amb el Voltregà

Ha caigut derrotat 2 a 4 en un partit on es mereixia alguna cosa més

Àngel Rodríguez, defensat per Petxi Armengol a l’Àrea del Voltregà. Dídac Berlanga

Els vilafranquins que no fan mals partits, tenen el “handicap” que la bola no els hi entra, però aquesta situación s’ha de revertir i mirar endavant i veient el bon joc dels vilafranquins, els resultats arribaran.

El partit va començar amb un joc alegre per part dels dos equips, van sortir a buscar la porteria rival, però ambdós es trobaven amb una bona defensa. Les ocasions s’alternaven, xuts del Vilafranca, internades del Voltregà, però cap bola entrava. Al minut 13 Josep Lluis Delriu va demanar temps mort, per intentar buscar alguna opció més en atac, però va ser el Voltregà el que primer vamarcar en el minut 19, amb un gol de Gerard Teixidó. El patí, es va refer i en 4 minuts, ja havia capgirat el marcador, primer, Gerard Cusachs i després Ruben Fernández (que reapareixia de la seva lesió), van posar el 2 a 1 en el marcador, amb què s’arribaria la descans.

La segona part, el Patí va poder sentenciar el partit als primers deu minuts, sinó hagués estat per l’encert del porter del Voltregà, Càndid Ballart, ja que primer Marc Palau va llençar un penal al cos del porter i després Lluis Ferrer va errar una falta directe, que el mateix Ballart va aturar. El Patí va perdonar i el VOltregà va aprofitar les seves ocasions a bola parada, i en el minut 15, Petxi Armengol feia l’empat a 2 de penal, i un minut després Gerard Teixidó de falta directe feia el 2 a 3. Quedaven 9 minuts i el Patí va continuar buscant l’empat, però no hi va haver sort. I a manca d’un minut per l’acabament, de nou una falta directe en contra el Patí, la va aprofitar Ignacio Alabart per fer el definitiu 2 a 4.

Amb aquest partit acaba la primera volta, i el Patí haurà de refer-se per tal de remuntar posicions a la classificació, però abans, s’haurà d’enfrontar a la tornada de la Copa de la Cers als portuguesos del Juventude de Viana, a la tornada dels vuitens de final de la Copa de la CERS, que es jugaran el proper dissabte 14 de gener a les 20:30h al pavelló vilafranquí.

CP VILAFRANCA: Arellano, Galan, Rodríguez, Palau i Ferrer -cinc inicial- Cusachs, M. Vazquez, J. Vázquez i Fernández.

CP VOLTREGÀ: Ballart, Alabart, Vargas, Teixió i Armengol -cinc inicial- Rodríguez, Molas i Crespo.