El Suburense segueix en dinàmica perdedora

Estrenen l’any amb derrota a Rubí

UE Rubí – CF Suburense. Eix

UE Rubí 3 – CF Suburense 1

L’àrbitre perjudica per el proper compromís al Suburense  amb l’expulsió errònia de Villa per acumulació de targetes i la de Dídac al protestar l’errada.

Ni amb el nou any canvia la sort del Suburense, sortint derrotat en un camp, el de Rubí, que en un altre situació  el desenllaç final hagués estat un altre, però que en aquesta ocasió el to físic i les sensacions, així com el fet de sumar nou jornades que l’equip no sap que és guanyar ha generat inquietud a la vegada que pèrdua de confiança, fent que el que sempre entrava ara no sigui així, els de Josu Julian en aquest cas tot i encaixar el primer gol van saber empatar jugant una primera part correcta, però un cop més la segona meitat li passava factura encaixant dos gols en el primer quart d’hora, sortint de buit en una jornada idònia per sumar davant un Rubí inferior al equip sitgetà, retirada del Jesús i Maria i l’empat del Igualada a domicili si s’hagués sumat el tres punts la realitat seria una altre.

El mal de cap pel Suburense va començar amb el gol local després d’un servei de corner en que tot sol Brian Canalejo rematava i es complicava una mica més amb la sortida del terreny de joc de Marcos Garcia lesionat, reaccionava però l’equip que mica a mica anava arribant a l’àrea del Rubí, una falta treta per Villa al minut 24 refusada en defensa la remata Pascua fent el 1-1, fou el mateix jugador el que feia volar al porter local enviant la pilota a corner al minut 34, minuts més tard un altre bon tir de Pascua l’aturava el porter del Rubí.

Quan semblava que cedint terreny l’equip sitgetà anava controlant arribà el segon gol del Rubí, rematant de cap Roger Brunet el llançament de falta al 52, posant el tercer Jordi Morsego rematant un altre falta al minut 61, va poder entrar als seus al partit Alejandro Pascua però el seu remat s’anava al pal al minut 65.

Es va convertir l’àrbitre Fernàndez Garcia en el protagonista negatiu pel Suburense amb la confusió greu de targes al 82, expulsant a Villa per acumulació quan tan sols havia vist una, que es complicava més quan Dídac com a capità protestava l’error, que en aquests cas al veure la segona l’expulsava deixant als sitgetans amb nou jugadors en els darrers deu minuts del partit.

UE Rubi: Jaume Bracons, Cristòfol, Àlex Gutiérrez, Brunet, Jordi Morsego, Puigbó, (Christian 63) Brian, (Pau Mañé 89) Aleix Domínguez, Ivan Peralta, (Oriol Montoya 79) Mario Domingo (Jimy 89) Juan Llardó i (Luque 63).

CF Suburense: Nito, Toshi, Sarabia, Estaller (David Morillo 63) Marc Sardà, (Cristian Laguna 63) Dídac, Marc Pulido (Marcos Espigado 77) Marcos Garcia, (Villa 16) Omar, Over, (Marc Navarro 63) Alejandro Pascua.

L’àrbitre Fernàndez Garcia amonestava als locals Brunet, Brian, Jan Llardó. Mentre que pel Suburense amonestava a Sarabia, Cristian Laguna, dos grogues a Dídac, la segona al 83 així com a Villa per dos grogues, la segona inexistent al 82.

L’equip sitgetà rep aquests diumenge al municipal d’Aiguadolç al Viladecans a les 17 hores.