Tercera Catalana Grup 12é

Victòria còmoda d’un Sitges golejador

El sitgetà Alex Pérez segueix intractable amb el gol marcant els quatre a l’equip de Sant Llorens d’Hortons

Plantilla del UE Sitges. Eix

UE Sitges 4 – Hortonenc FC 0

Amb més facilitat de la prevista la UE Sitges sumava la tercera victòria a casa en aquest cas davant l’Hortonenc, en un partit que se li posava de cara al primer minut amb el gol d’Alex Pérez, autèntic malson dels visitants que li va fer quatre, controlant en tot moment tan el marcador com el joc, aconseguint el resultat més ampli del que va del campionat, a la vegada que mantenint la seva porta sense encaixar cap gol, sent a manca d’una jornada per que finalitzi la primera volta el segon equip, empatat amb la joventut Ribetana que menys gols ha encaixat 18 per darrera del líder el Begues amb 16.

Un minut trigava el Sitges per obrir la llauna, una magnífica jugada per la banda de Ferran amb una bona assistència per Alex Pérez que aquest la col·locava dintre, el 1-0. El segon  apareix al minut 11, un xut des del mig de l’àrea d’Alex Pérez que col·locava als sitgetans pràcticament al primer quart d’hora amb la feina gaire bé feta, amb tot això és cert que l’equip s’estava trobant molt còmode, recuperant en tot moment la pilota quan no la tenia amb la seva pressió, fent el tercer de falta el mateix Alex Pérez a la primera mitja hora al minut 34, però encara va poder ampliar-lo abans del descans Ferran però el seu xut de rosca se li va anar alt a boca de canó.

A la represa va aprofitar el tècnic Rafa Porras per donar minuts a tots els jugadors de la banqueta, seguint però l’equip amb el mateix toc de joc, gaudint d’ocasions per aconseguir un resultat molt més ampli, al 65 una molt bona assistència de Xavi Rodríguez pel gran golejador Alex Pérez deixava el que va ser el marcador final.

Ivan Daza, Quique, (Bernat 51) Olmedo, Fran Candel, Xavi Rodríguez, Yago Arenas (Rafa 74) Xavi Martínez, (Jonatan Durango 57) Ferran, (Mustafà 54) Pepe, (David Carrasco 61) Dani Midgley i Alex Pérez.

El Sitges tanca la primera volta viatjant al camp del Begues en el que serà tot un plat fort, l’hora d’inici a les 12 hores