Nova actitud de l'equip després de l'arribada del nou entrenador

CB Cubelles: Martinez.G (0), Egea (0), Salvatori (10), Martí (0), Neira (0),
Absents: Creixell, Martinez.A, Borrego.
Entrenador: Gracián
Àrbitre: Ramirez, J
Parcials: 17-21, 16-11, 8-21, 14-22

Partit treballat intensament en defenses, amb l'inconvenient de no haver entrenat cap sistema defensiu. Començat el partit, en el primer quart la sensació era d'un partit contra un rival d'un nivell superior a aquesta lliga. Davant aquest desavantatge els locals es van defensar amb intensitat tot i ser un partit després d'un període de festivitat i canvi d'entrenador. Als minuts finals del primer quart amb el partit igualat els jugadors van veure la possibilitat de lluitar pel partit. Amb un resultat en el primer quart molt igualat 17-21.

En el segon període, la confiança de l'equip s'incrementa sobretot en defensa ja que l'equip rival els costava anotar i aconseguir els rebots. A destacar el treball dels nostres pivots ja que la diferència en centímetres era notable a favor de Bellsport. Així i l'anotació en el segon temps va ser la mitjana del primer (16-11) i va marcar sobretot en defensa ja que l'equip rival els costava anotar i aconseguir els rebots. A destacar el treball dels nostres pivots ja que la diferència en centímetres era notable a favor de Bellsport. Així i l'anotació en el segon temps va ser la mitjana del primer (16-11) i marcar aquest temps a favor de Cubelles per la seva defensa.

Arriba el tercer quart i comencen els torrons a fer-nos mal, baixant el nivell de concentració. Bellsport va sortir a corregir el seu joc i es va notar sobretot en les nostres defenses, distanciant el rival amb un parcial 2-12 que ens va fer mal .Però la reacció de l'equip en anotació no arribava i només quedava intentar buscar solucions defensives per poder estar al partit.

Finalment, en el quart temps el cansament dels jugadors del Bellsport en defensa ens va permetre incrementar l'anotació comparat amb el tercer quart en gairebé el doble, però la nostra defensa ja feia aigües i el rival va anotar el mateix parcial que en el quart temps, aconseguint aquest avantatge final de 20 punts que els va costar i van haver de suar la samareta, pensant que el Cubelles com a desè a la taula seria un partit de tràmit. Però no, en acaba el partit el rival sorprès pel jocvan felicitar amb més respecte que a l'inici a aquests jugadors que van donar una lliçó d'actitut i lluita.

Si cal buscar un MVP del partit seria per a l'equip sencer i el seu canvi de mentalitat.

Sènior femení CB Cubelles
JORNADA 12

AE MVP CERVELLÓ - CB CUBELLES 33-75

CB Cubelles: 4.Andrea (26), 7.Berta (-), 8.G.Miró (-), 10.Aquest (3), 11.Jessi (3), 12.Mery (12), 14.Noe (-), 15.Marta (-), 21.Ruth (7), 24.Paula (5), 35.G.Vendrell (12), 00.Irina (7).

Entrenador: Siscu Martin
Parcials: 9-23, 2-22 (11-45), 14-14 (25-59), 8-16 (33-75)

Partit seriosos a la pista de Cervelló.

Primer partit després de dir l'aturada per els festes nadalenques. El Cubelles és presentava amb d'algunes Baixes sensibles però Conscient de la importància de la victòria per mantenir la diferència en la Classificació con los Equips perseguidors. Aixi l'equip va Sortir concentrat i seriosos. Els primers minuts igualats 85-4); però rapidament és va escapar al marcador amb un parcial de 0-13 per acabar 14 punts adalt al primer quart.

El Segon quart encara va ser més contudent. L'equip local NOMÉS va ser Capac de fermen 1 cistella en joc i el cubelles liquidava el partit amb 34 punts d'Avantatge.

La segona part va Baixar l'efectivitat ofensiva i la contundència defensiva però mantenint total control, per arribar al final del partit amb el 42 punts finals d'Avantatge.

Destacat: Aprofitar el temps Malgrat el partit no va ser massa Exigent
A Millorar: Seguirem Treballant
MVP: Gemma Vendrell i Andrea