L'equip d'Òscar Andreu torna a emportar-se un final igualat

La Parròquia-Samà Sènior Femení

La Parròquia-Samà Sènior Femení "A" - CB Prat "A". Sílvia Díaz

La Parròquia-Samà Sènior Femení "A", 59 - CB Prat "A" 57

La Parròquia-Bàsquet Samà tornava a Vilanova després de més d'un mes sense jugar-hi. En aquesta ocasió contra el CB Prat, equip que es trobava a un sol partit de les vilanovines a la classificació.

L'inici de l'encontre va ser titubejant per part dels dos equips. Les errades en defensa de les locals van permetre el tir exterior del Prat i que va anotar repetidament des de la llarga distància. Aquest fet, més els ràpids contraatacs, va provocar que les blanques dominessin en el marcador a partir del minut 4 (8 a 9) i fins al final del primer període. Fins a vint-i-cinc punts li va endossar a la defensa samista. Tot i així, l'encert ofensiu de les jugadores d'Òscar Andreu els va permetre mantenir-se en el partit. Final del primer quart 19 a 25.

A l'inici del segon període les vermelles no volien que s'escapés el matx, van posar la directa i amb un 8 a 2 empataven el partit al minut 5. A partir del minut 6, màxima igualtat entre els dos equips, que seguien trobant la cistella per igual. El resultat a la mitja part era un ajustadíssim 40 a 41. Finalitzava una primera meitat molt entretinguda per l'espectador, però La Parròquia d'havia d'ajustar la defensa per no donar opcions de tir a un encertadíssim Prat.

Dit i fet. A la represa les samistes van deixar a 0 a les visitants durant més de nou minuts. Només al final del tercer període van poder anotar dos tirs lliures. El gran treball defensiu local va ajudar a agafar avantatge a les del Garraf que, tot i atacar amb fluïdesa, no van poder agafar diferències definitives per la falta d'encert.

Nou punts amunt per entrar al darrer període (52-43). Aquest fet més el 4 a 2 en els primers tres minuts encarrilava el partit. Però va ser a partir d'aquest moment que les jugadores amb més experiència del Prat, amb accions de gran qualitat o forçant faltes personals, van anar retallant a poc a poc la diferència. El Samà seguia atacant amb criteri però el desencert era total, fallant diversos tirs alliberats i fins i tot errant des de sota cistella. D'aquesta manera s'entrava a l'últim minut amb només un punt amunt. Les samistes van prémer les dents en defensa i només el desencert en els tirs lliures no va donar un final de partit més tranquil. Per aquest motiu es va haver de patir fins a l'última jugada on, amb serenitat i gran concentració defensiva, les vilanovines van saber frenar l'atac visitant i emportar-se la victòria.

Novena victòria de l'equip que n'encadena quatre de seguides i pràcticament totes amb finals ajustadíssims.

El pròxim partit de La Parròquia-Samà Vilanova serà dissabte a les 17.45 h a casa del dur Manyanet Reus que està realitzant una molt bona temporada.

Anotacions: LAIA (8) - ANNA (0) - ANIRA (20) - ANDREA (5) - JUDITH (5) - IRENE (7) - LAURA (8) - ELI (2) - ELENA (2) - MARINA (2) - (NO JUGA: VALAYA)

Parcials: 19-25 / 21-16 / 12-2 / 7-14