Lliga EBA

Partit complicat pel sènior masculí del CB Sitges

Bàsquet Sitges “A” - VIVE-El Masnou Basquetbol. Eix

Bàsquet Sitges “A” 54 - VIVE-El Masnou Basquetbol 62

Visitava Pins Vens el setè classificat, el Bàsquet Masnou, amb sis partits guanyats, el doble que el Sitges que sols ha guanyat tres i és penúltim.

El partit ja era complicat de per si, no sols per la posició a la classificació de cada equip, sinó també perquè el Sitges presentava les baixes, a la ja sabuda de Saladié, s’hi sumaven la de Jordi amb una torçada de turmell i la de darrer moment de Edu Riu amb una contractura.

Inici de partit igualat, tot i que el Masnou amb poca diferència porta la davantera en el marcador tota la primera part 11-16. En el segon quart el Sitges amb una defensa amb caixa i una individual sobre el millor jugador visitant, Albert Valle, aconsegueix empatar a 20 i capgirar el marcador per marxar als vestidors amb cinc d’avantatge 27-22.

Al fatídic tercer quart i les personals, sols en aquest quart el Masnou llança 10 tirs lliures per solament 4 el Sitges (al final del partit 30 per Masnou i 16 per el Sitges) tot i això el final del tercer quart empat a 44. Al darrer quart el Sitges llançaria tres personals per set el Masnou. Al final el Sitges perdria el partit i ja son vuit seguits, per 54-62.

“El Sitges va competir com mai i va perdre com sempre” No es el primer cop que en partits tan ajustats les decisions arbitrals penalitzen el Sitges. No sabem per quin motiu el criteri arbitral és diferent a la  zona del Sitges, que ràpidament qualsevol contacte és assenyalat com a personal, en tant que a la zona d’atac del Sitges, es permet molt més contacte sense ser considerat com punible, potser cal buscar la explicació en que cal guanyar-se els galons amb la permanència a la categoria.

Propera setmana, primer partit de la segona volta a Pins Vens amb el A.E. Muro Bàsquet Academy un equip que ocupa la zona Baixa, tot i que per el potencial dels seus jugadors, de Lliga LEB  Or ( Añaterve Cruz) i Leb Plata (Miquel Angel Corbacho)  dos americans ( Giviins Brandon, Jonathan Grajam) un Senegalès ( Mouhamadou Diop), hauria d’estar lluitant per les places d’ascens. Recordem que en el partit de la primera volta el Sitges va guanyar a Mallorca 64-78.

Partit a Pins Vens dissabte a les 18:00 hores.