Ok Lliga masculina

El Vilafranca, venç al Caldes en un bon partit per 4 a 2

Jordi Galan, autor d’un gol, controlant la bola . Dídac Berlanga

Cafès Novell CP Vilafranca 4 - CH Caldes 2

Desprès de l’alegria per la classificació pels quarts de final de la Copa Cers el Cafès Novell CP Vilafranca Capital del Vi, tornava a la competició domèstica, i començava amb victòria la segona volta de l’Oklliga. Ll’equip vilafranquí portava una ratxa molt dolenta de partits perduts, i ahir contra el CH Caldes va trencar aquesta dinàmica. El Patí va jugar aquest partit a les 18:05 de la tarda ja que va ser retransmès en directe per La Xarxa TV, i amb una molt bona entrada de públic a la poliesportiva vilafranquina.

El Patí va sortir a la pista molt motivat i agressiu, per intentar sumar els tres punts, però el primer gol de la tarda va arribar per part dels calderins, en el minut 10, Roger Acsensi va aprofitar una bola morta a dins l’àrea vilafranquina per fer una mitja volta i marcar el 0-1. En el minut catorze, Marc Palau no aprofitava un penal per fer l’empat, però en la jugada següent Angel Rodriguez xutava des de fora l’àrea, i Joan Vàzquez desviava la bola i marcava el gol del empat a 1. Quan faltaven 7 minuts per l’acabament de la primera part, Marc Vàzquez amb una bonica jugada personal es plantava sol davant de l’ex porter vilafranquí del Caldes, Cesc Campor, per fer el 2-1. El CH Caldes buscava arribar al descans almenys amb l’empat i ho va tenir aprop, quan Jordi Urbano va estaballar dues boles al pal de la porteria defensada per David Arellano, però amb aquesta renda mínima a favor dels vilafranquins s’arribava al descans.

A la represa l’equip del Vallès va sortir a per totes, posant des de l’inici setge sobre la porteria vilafranquina, on David Arellano va estar molt inspirat i segur. En el minut quatre d’aquesta segona part, el Caldes va cometre la 10ª falta. l’encarregat de fer el llançament va ser Marc Vàzquez, però un encertat Campor li va aturar el tir, en el minut deu, els calderins van tenir la seva oportunitat de falta directa, Xavi Rovira va ser l’encarregat, però un segur Arellano li va aturar el llençament. Tot just un minut després, Pol Galbas des de dins l’àrea feia l’empat a 2. L’equip vilafranquí es veia ofegat, els hi costava realitzar jugades d’atac sent el Caldes el dominador del joc en aquesta segona part, però en el minut 30 la pilota aturada donava aventatge al Patí, el capità Jordi Galan de penal, feia el 3-2, però a manca de 4 minuts per l’acabament del partit el CH Caldes va tenir una doble ocasió a pilota parada, Xavi Rovira primer de falta directa i desprès Roger Acsensi de penal, però un incommensurable David Arellano va aturar les dues ocasions. I a manca de 52 segons per el final del partit el CP Vilafranca va sentenciar de la mà de Marc Vazquez, que de falta directa va fer el definitiu 4-2.

Amb aquest resultat el CP Vilafranca suma 14 punts i surt del últim lloc de la classificació de l’Oklliga. El pròxim partit dels homes de Josep LLuis Delriu serà el proper dissabte 28 de gener a les 20:30h a la complicada pista del Igualada HC.

CP VILAFRANCA: Arellano, Galan, J. Vázquez, Rodríguez i Fernñandez -cinc inicial- Palau, Cusachs, Ferrer i M. Vázquez

CH CALDES: Campor, R. Acsensi, A. Acsensi, Molera i Rovira -cinc inicial- Galbas, Urbano.