Ok Lliga masculina

El Moritz Vendrell empata 2 a 2 amb el Liceo

Moritz Vendrell - Liceo. Eix

El Vendrell va inaugurar el marcador al minut 11 amb un gol de Xixi Creus, culminant una jugada iniciada darrera de la porteria. Dos minuts després, Marc Coy, amb un xut llunyà, va fer l’1 a 1. A tres minuts per al final de la primera part, Jordi Ferrer va fer el segon per al Vendrell. Amb el 2 a 1 es va arribar al descans.

Al començament de la segona part el Vendrell va fer la desena falta. Roger Molina va aturar la falta directa executada per Toni Pérez. Al minut 31 va caure la falta número deu del Liceo. Xixi Creus no va poder superar Malián. Tot seguit, els àrbitres van treure targeta blava a Josep Lamas. En aquesta ocasió, Xixi Creus va estavellar la pilota al travesser en la falta directa. Al minut 39, Martín Payero va fer el 2 a 2. Al minut 32, Edu Fernández va veure targeta blava. Molina va aturar la falta directa tirada per Payero. Amb l’empat a dos gols va finalitzar el partit.

El proper partit d’OK Lliga serà el diumenge 12 de febrer, a les 18 h, en què el Moritz CE Vendrell rebrà la visita del Girona.

MORITZ CE VENDRELL (2): Roger Molina, Xixi Creus, Jordi Ferrer, Eloi Mitjans, Roger Rocasalbas i Edu Fernández -cinc inicial- Marc Navarro, Francesc Gil, Roger Rocasalbas, David Paris i Pol Ferrer.

HC LICEO (2): Xavi Malián, Henrique Magalhaes, Josep Lamas, César Carballeira, Toni Pérez -cinc inicial-, Marc Coy, Dava Torres, Martin Payero, Carlo di Benedetto i Álvaro Shehda.

Gols: 1-0 (11') Xixi Creus; 1-1 (13’) Marc Coy; 2-1 (22’) Jordi Ferrer, i 2-2 (39’) Martín Payero.

Àrbitres: Gómez i Villar.

Targetes: blava a Josep Lamas (31’)