Derrota inesperada

L’equip de Zigor Bengoa no perdia des de el 19 de novembre del darrer any

Ara toca el derbi al camp del Olivella

CF Suburense B 1 – CD Riudebitlles 3

El Suburense va sortir derrotat davant el Riudebitlles a casa trencant de aquesta manera una ratxa de set partits sense conèixer la derrota, una fluixa primera part rebent dos gols un instants abans del descans feia molt de mal als de en Zigor Bengoa, que sense cap reforç del primer equip reaccionaven però a la segona part escurçant diferencies, quan millor ho estaven fent va arribar la sentència en forma de gol acabant palmant davant un Riudebitlles no superiors als sitgetans però més efectius de cara a barraca.

A la primera mitja hora el gol visitant d’Angel va caure com una gerra d’aigua freda als sitgetans que fins les hores sense jugar gaire bé estaven generant arribades però amb poc èxit, al darrer sospir abans del descans Gerard feia el 0-2 trencant i de que manera un Suburense B que volia i no podia.

Millorava i molt l’equip a la segona meitat obrint espais amb bones internades que portava el gol de Marc Riba al minut 69 posant el 1-2 i fins i tot van poder empatar ja en el darrers minuts quan més apretaven els de casa, el bon encert de Gerard al minut 90 deixa vist per sentència el desenllaç final de 1-3  i la derrota d’un Suburense B que no ho feia des de el 19 d novembre del 2016.

CF Suburense B: Albert Villagordo, Andreu, Guillem Diaz, Cristian Almela, Serge Rori, Guillem Viñola, Pablo Altamirano, Pau Almirall, Xavi Hereu, (Eric Delgado 62) Adrián Sánchez, Alejandro i (Marc Ribé 46).

El filial del Suburense es desplaça aquest diumenge en partit que donarà inici a les 12’15 hores al camp del Olivella en un derbi dramàtic pels de casa, una derrota complicaria i molt la situació del equip d’en Juanma Murlà que no te marge d’errada de local, per la seva banda l’equip Sitgetà sortirà a per totes amb l’objectiu de sumar, molt conscients dels punts que han guanyat a camp contrari.