Gran nit europea del Vilafranca davant el Barcelos

Resultats dels partits dels equips del CP Vilafranca del cap de setmana

Joan Vázquez va fer el primer i tercer gol vilafranquí . Dídac Berlanga

Cafès Novell CP Vilafranca 3 - 2 OC Barcelos

Partidàs el que es va viure el dissabte al vespre a la poliesportiva de Vilafranca, amb un pavelló ple de gom a gom (la millor entrada de la temporada amb uns 1.000 espectadors) s’ha disputat el partit de quarts de final anada de la copa cers entre el Cafès Novell CP Vilafranca Capital del Vi contra el OC Barcelos reeditant la final de la temporada passada jugada a terres portugueses.

El Patí va sortit a la pista a per totes, dominant el joc i creant les primeres ocasions de gol de la mà de Joan Vàzquez i d’ Angel Rodríguez que van fer lluir a Ricardo Silva, porter dels visitants. L’equip portuguès, ben dirigit per Reinaldo Ventura, intentava les seves primeres aproximacions a l’àrea local buscant segons pals per Vierinha i xuts exteriors per Luis Querido. El Cafès Novell ha seguit amb el ritme alt de joc tant defensivament com en atac, on ha destacat la gran primera part del capità Jordi Galan, però en el minut 21 els arbitres han assenyalat una discutida targeta blava pel mateix Galan, i Ventura marcava la posterior falta directa, fent el 0-1. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

La segona part ha estat de les que fan afició, el CP Vilafranca ha sortit ha capgirar el resultat jugant a casa, i, recolzat amb tota la seva gent. Amb 2 minuts (6 i 7) ha capgirat el marcador, primer ha estat Joan Vàzquez que venint des de el darrera de la porteria ha aixecat la bola per posar-la lluny del porter visitant era l’empat a 1 i en la jugada següent una mitja volta des de el vèrtex de l’àrea portuguesa Ruben Fernandez ha fet el 2-1 i un minut desprès Joan Vàzquez ha aprofitat una assistència de Ruben Fernandez per desviar la bola al fons la porteria de Silva era el 3-1, han estat uns minuts trepidants que han fet embogir la poliesportiva.

Amb aquest resultat el OC Barcelos ha volgut anar a retallar les distancies en el marcador i un minut desprès en el 8 Guimaraes feia el 3-2. L’equip portugués en aquests minuts apretat l’accelerador buscant l’igualar el partit amb internades per banda de Costa i jugades individuals de Morais però una molt bona defensa i un encertat Arellano ho han evitat. En el minut 10, els arbitres han assenyalat falta directa a favor del OC Barcelos l’encarregat del llançament ha estat novament Ventura però aquesta vegada el seu xut anat a l’esquerra de la porteria vilafranquina. Trenta segons desprès l’equip portuguès ha arribat a les 10 faltes i el llançador de la falta directa ha estat Marc Vàzquez, però el seu xut l’aturat Silva. Amb aquest resultat l’equip vilafranquí ha seguit buscant més diferencia de gols en el marcador i ha estat Lluis Ferrer que ha tingut una de molt clara, però la bola no ha entrat. Amb aquest resultat els dos equips ja no han arriscat mes del compte. Tot es decidirá a Barcelos el proper 11 de març.

La setmana vinent el Patí tornarà a jugar a casa en partit corresponent a la 18ª jornada de l’oklliga contra el CP Alcobendas, partit importantissim per seguir una temporada més a l’Oklliga.

CP Vilafranca: Arellano, Galan, Vàzquez(2), Rodríguez, Fernández(1) – cinc inicial- M.Vàzquez, Palau i Ferrer

OC Barcelos: Silva, Ventura (1), Querido, Morais i Costa -cinc incial- Pereira, Guimaraes, Sousa i Vieira