Setena victòria consecutiva de la Parròquia Samà femení

L'equip d'Òscar Andreu lluita però no aconsegueix el bàsquet average

La Parròquia-Samà Vilanova - ASFE Sant Fruitós . Sílvia Díaz

La Parròquia-Samà Vilanova 54 - ASFE Sant Fruitós 42

La Parròquia-Bàsquet Samà jugava dissabte el segon partit de la segona volta contra el difícil ASFE Sant Fruitós. El partit va començar amb clar domini vermell, ja que les vilanovines van ser capaces d'atacar amb fluïdesa i defensar amb solvència. En el minut 9 el marcador reflectia un 15 a 3 per les samistes. En els darrers dos minuts un 4 a 4 per deixar el resultat final dels primers deu minuts amb un 18 a 7.

Tot i el bon inici de les jugadores d'Òscar Andreu, les del Bages començaven a trobar solucions en el seu atac i així, en el segon període, aprofitant el poc encert i les nombroses pilotes perdudes del Samà, van ser capaces d'anar escurçant distàncies en el marcador fins al 24 a 19 en el minut 9. En el darrer minut, un 4 a 2 deixava en 7 punts la diferència entre els dos equips.

La Parròquia continuava amb un joc ofensiu coral però les diferents violacions en forma de passos no deixaven finalitzar les accions i, tenint en compte que les visitants havien començat a entonar-se, calia millorar en la defensa.

Dit i fet. Una gran represa de la mitja part, amb una defensa molt sòlida, era capaç de no deixar opcions ofensives a les verdes. El Samà tornava a poder anotar amb més regularitat des de la línia del triple ien fortes penetracions i anotant després de rebots ofensius. L'avantatge del Samà va créixer fins als quinze punts al final del període.

Les jugadores del sènior samista estaven realitzant un gran esforç en els dos bàsquets i d'aquesta manera podien dominar en el marcador.

A l'inici de l'últim quart diverses faltes personals en contra de les vilanovines donaven l'opció al Sant Fruitós a escurçar diferències en el marcador, però el bon treball en les dues cistelles feia que l'avantatge arribés als 19 punts (53-34 al minut 7). Aquest marcador donava el bàsquet average al Samà que havia perdut de 17 en el partit de la primera volta. Però quan faltava un minut i a causa de dues accions de mèrit del joc interior visitant, la diferència era de 15 punts. En l'intent per escurçar i igualar o superar els 17 punts, el Samà va concedir dues cistelles.

Tot i no aconseguir la cirereta del pastís, La Parròquia va firmar un altre gran encontre basat en una gran defensa i en la valentia ofensiva de tot l'equip.

El pròxim partit de LA PARRÒQUIA-BÀSQUET SAMÀ VILANOVA serà dissabte a les 19.30 h contra el Barça "B" a Sant Feliu de Llobregat, equip que acaba de derrotar al Cervera aprofitant l'embranzida que els ha donat el nou entrenador.

Anotacions: LAIA (6) - ANNA (2) - ANIRA (15) - ANDREA (0) - IRENE (6) - JUDITH (2) - LAURA (14) - ELI (4) - ELENA (3) - MARINA (2) - VALAYA (0).

Parcials: 18-7 / 10-14 / 14-6 / 12-15