Tercera Catalana Grup 12é

Un gol de Jonathan Durango fa sumar més que un punt a Òdena

Òdena CD 1 – UE Sitges 1

La UE Sitges sumava un magnífic punt en un camp  molt complicat per fer-ho, en un partit en que li jugaven de tu a tu a un molt bon Òdena i molt físic, tenint les seves opcions per sumar el tres, els de Rafa Porras que es van trobar molt còmodes tenint unes molt bones posades en escena, sabent igualar el gol encaixat als primers 25 minuts en l’únic despiste en defensa que va generar l’equip, d’aquesta manera demostrant un cop més la seva magnífica trajectòria fora d’Aiguadolç però que s’ha de millorar molts detalls a casa si es vol seguir creient fins la darrera jornada en les seves opcions.

Bon inici tan de la primera part com a la segona  tenint en forma de resposta un tir que s’anava alt amb molta intenció de David Carrasco en el llançament d’un corner, arribant el gol de l’Òdena al minut 24 en una jugada en profunditat per la banda dreta del seu atac amb remat final des de el mig d’Ivan Garcia.

La segona meitat seguia amb la mateixa tònica amb un futbol bastant ordenat esperant el seu moment, arribant al minut 57 en un passi magistral de Yago per Jonathan Durango que amb la sortida del porter creuava la pilota a gol el 1- 1, els restants minuts va poder l’equip fer el segon però també l’Òdena llançats totalment fins el darrers instant del mateix .

UE Sitges: Eric Gonçalvez, David Carrasco, Victor, Àlex Pérez, Pepe, (Xavier Rodríguez 86) Jordi Ayala (Ferran Pérez 82) Candel, Bernat, Gerard, (Dani  Midgley 70) Jonathan Durango i Yago Arenas.

El Sitges rep aquest dissabte al Carme en partit que donarà inici al punt de les 17,15 hores.