Ok Lliga masculina

El Moritz Vendrell guanya 4 a 7 a la pista del Lleida

Partit de la primera volta, al Vendrell. Eix

El Moritz CE Vendrell va guanyar 4 a 7 a la pista del Lleida, una victòria treballada i molt important de cara a la Copa.

Amb una primera part dominada pel Vendrell, al descans es va arribar amb el resultat d'1 a 3. A la segona part, el Lleida va complicar-li les coses a l'equip dirigit per Jordi Garcia, però Rocasalbas, al minut 37, i de falta directa, i Navarro, al minut 47, van establir el 4 a 7 definitiu.

I després d'aquest jornada de l'OK Lliga, entrem a la setmana de la Copa. El dijous 23 de febrer, a les 18 h, el Moritz CE Vendrell disputarà contra el Vic el primer partit de quarts de final.

ICG SOFTWARE LLEIDA: Lluís Tomàs, Borja López, Joan Cañellas, Darío Giménez i Andreu Tomàs -cinc inicial- Roc Llisa, Lluís Rodero, Carlos Trilla, Deri Mataix i Albert Mola

MORITZ CE VENDRELL (0): Roger Molina, Roger Rocasalbas, Xixi Creus, Francesc Gil i Jordi Ferrer -cinc inicial- Eloi Mitjans, Edu Fernàndez, Marc Navarro, David París i Martí Zapater.

Gols: 0-1 (6') Jordi Ferrer; 0-2 (7') Francesc Gil; 0-3 (19') Edu Fernández; 1-3 (22') Carlos Trilla; 1-4 (28') Marc Navarro; 2-4 (30') Andreu Tomàs; 2-5 (34') Xixi Creus; 3-5 (34') Dario Giménez;  4-5 (37') Borja López, de penal; 4-6 (37') Roger Rocasalbas, de falta directa, i 4-7 (47') Marc Navarro.

Àrbitres: Buixeda i Ribó.

Targetes: blaves a Andreu Tomàs i a Xixi Creus (7').