La Parròquia-Samà Femení segueix sumant

L'equip d'Òscar Andreu és un gran exemple a seguir de treball i constància

Barça CBS B- La Parròquia-Samà SFA. Eix

Barça CBS "B" 43-LA Parròquia-Samà Vilanova 59

La Parròquia-Bàsquet Samà jugava dissabte a casa del Barça B, penúltim classificat. El segon equip del Santfeliuenc havia canviat d'entrenador i ja havia aconseguit una complicadíssima victòria a casa del Cervera. Per tant, les vilanovines afrontaven el partit amb una alerta.

Ja des de l'inici les locals van demostrar ser un equip totalment diferent del de la primera volta. La defensa molt intensa en zona i les idees clares en atac. El Samà, tot i sortir amb serietat, va necessitar quatre minuts per adaptar-se i encistellar el primer bàsquet amb un dels tres triples d'aquest quart. En defensa les vilanovines van haver de canviar automatismes de l'equip per adaptar-se a les dificultats que mostraven les blaugranes. La potència del joc interior i l'encert en el triple de les locals forçaven a les vilanovines. Tot i les noves dificultats però, el Samà va saber estar i mantenia el marcador igualat.

En el segon període, un inici amb un 2 a 5 per les vermelles va ser respost amb dos triples més i es mantenia la igualtat fins a la mitja part.

A la represa, La Parròquia era conscient que havia de seguir treballant, afegint més solucions ofensives i arribant a l'excel·lència en defensa. Dit i fet. Una gran solidesa defensiva deixava al Barça amb poques opcions d'encistellar i gràcies al gran domini en el rebot defensiu, el Samà va poder augmentar el ritme d'atac. Aquest fet va donar confiança a les vilanovines que van saber i poder atacar la defensa local amb més tranquil·litat.

A poc a poc es va anar obrint una escletxa en el marcador fins a arribar a la meitat del darrer període amb un avantatge de vint punts. Els primers cinc minuts del quart període un 1 a 8 encarrilava definitivament el partit. Els darrers cinc minuts el llistó defensiu es va mantenir tot i els 8 punts encaixats.

Un cop més, el treball col·lectiu i la constància de les samistes permetien emportar-se un partit amb més dificultats de les que el resultat final i la classificació del rival poden fer pensar.

Aquesta setmana La Parròquia-Bàsquet Samà Vilanova descansarà gràcies al JOVIAT que va accedir a l'ajornament del partit per poder gaudir com cal del Carnaval. El pròxim partit el jugarà a casa del BF Cornellà el dissabte 4 de març. Tot i situar-se en darrera posició, aquest equip va posar en moltes dificultats a les garrafenques en la primera volta.

Anotacions: LAIA (14) - ANNA (3) - ANIRA (16) - IRENE (7) - JUDITH (2) - LAURA (5) - ELI (4) - ELENA (4) - MARINA (2) - VALAYA (0) (NO JUGA: ANDREA)

Parcials: 13-13 / 11-11 / 10-23 / 9-12