Les adversitats i la falta d'encert no priven a La Parròquia Samà Masculí de la victòria

CB Àguiles

CB Àguiles "A", 51-La Parròquia-Samà Vilanova "A". CB Àguiles

1a categoria catalana G01
CB Àguiles "A", 51-La Parròquia-Samà Vilanova "A", 53

Aquesta setmana, després de la victòria aconseguida la setmana passada, el Sènior Masculí "A" del Samà es desplaçava fins a Santa Coloma de Queralt. Els vilanovins tenien per davant un partit extremadament complicat donat el nivell exhibit fins ara pel rival, que ocupa una posició molt còmoda la classificació a primera catalana. La pista del CB Àguiles s'ha convertit en una de les pistes més difícils de la categoria on, fins avui, han caigut equips com l'AESE i l'Almeda, i on només havia aconseguit guanyar el Messer Tarragona.

Amb aquests condicionants i amb les baixes de Pau Vila i Arnau Carreras es presentava La Parròquia Samà. Si no fossin suficients tots aquests factors, el partit va començar amb la lesió de Sergi Liao 40 segons després de l'inici, cosa que condicionava considerablement el conjunt entrenat per Xavi Canales.

El matx va ser molt equilibrat i travat. Les defenses s'imposaven als atacs i cap equip aconseguia avantatges superiors als cinc punts durant tot el partit. Costava molt anotar, i per aquest motiu en el conjunt de la capital del Garraf cap jugador va escatimar esforços. Pel bé de l'equip, jugadors no habituals sortien a la pista i no paraven de sumar.
Així, va transcórrer el partit, amb molta intensitat defensiva per part dels dos equips, fins i tot a vegades amb certa duresa en algunes accions.

S'arribava al final de partit i quan faltaven dos minuts, els Samà obria una petita escletxa de 6 punts que semblava que pogués ser definitiva. L'equip de Santa Coloma de Queralt però reaccionava i, quan faltaven set segons, disposava de la pilota amb dos punts a sota el marcador (51-53). Una gran una defensa vilanovina va trencar l'última opció del CB Àguiles per igualar el partit i anar a la pròrroga.
Així doncs, nova victòria pel SMA que, al costat de les derrotes de l'AESE i del Vedruna Gràcia, el porta al podi de la classificació.

Aquest cap de setmana el Bàsquet Samà rebrà la visita de Bàsquet Ateneu Montserrat, coincidint amb el Carnaval, equip molt en forma que ha encadenat sis victòries en els últims 6 partits disputats.

CB Samà: Piñol (-), Morales (3), Epifanio (4), Fernández (-), Zanca (8), Moreno (17), Artigas (10), Pujadas (3), Liao (-), Burcet (-), Rodríguez (2) i Calvo (6)

Parcials: 15-14, 13-16, 12-12, 11-11