HOQUEI PATINS

El Pàtí Vilanova guanya al Raspeig a empentes i rodolons

El C.P. Vilanova ha derrotat per 5 gols a 3 al C.P. Raspeig en el partit corresponent a la 17èna jornada de la Primera Divisió disputat aquest vespre al Pavelló de la Plaça de Les Casernes que presentava una pobre presencia de públic al coincidir amb el dissabte de Carnaval.

El millor del partit han estat els tres punts aconseguits, amb més engunies que glòria, ja que els visitants, cuers i amb la cetegoria pràcticament perduda, s’han avançat en la primera part amb dos gols de Bordonabo, que s’ha tret de la màniga dos canonades a l’escaire impossibles de parar per Esteve. Les imatges del Dominicos de fa dos temporades planaven en el Pavelló, però la resposta vilanovina han estat els dos gols que han empatat el partit abans del descans.

En la represa els de Castro s’han avançat en el marcador però de nou Bordonabo empatava amb una pèrdua de bola que l’han deixat sol per afusellar amb un altra canonada a Esteve. Els alacantins estaven fosos i amb poca banqueta fiable i han arribat dos gols més del Patí, el darrer psicològic en transformar per la via directa una falta directa per acumulació. La tranquil·litat ha arribat en no transformar el Raspeig la  falta directa per acumulació i amb la targeta blava directa a Moltó a manca de dos minuts i escaig.

Malgrat la victòria el Patí ha de jugar més amb el cap i millorar en atac. Ens fem pesats però aquesta és la nostra opinió. L'entrenador ha de fer veure als jugadors que han de ser realistes amb les seves característiques i deixar.se de filigranes quan no es tenen aquestes habilitats. Claredat de idees i claredat de conceptes i de possibilitats.

C.P. VILANOVA GRUP SIMON.- Esteve, Aguilar, Muntané, Garrido, Garreta (equip inicial) Riba, Pastó, Salvadó i Gil

C.P. RASPEIG.- Monje, Arché , Aznar, Jover, Bordonabo ( equip inicial) Moltó, Ruano, Pérez, Cantó

ARBITRES: Srs I. Galán I M. Blat Sense problemes

GOLS

PRIMERA PART: 0-1 Bordonado (min 3); 0-2 Bordonabo (min 5); 1-2 Garrido (min 12); 2-2 Salvadó (min 15)

SEGONA PART: 3-2 Garrido (min 4); 3-3 Bordonabo (min 7); 4-3 Salvadó (min 13)  5-3 Pastó de FDA (min 14)