El Barça revalida el títol de la Copa del Rei

El Barça revalida el títol de la Copa del Rei. FEP

Reus Deportiu La Fira, - FC Barcelona Lassa 4

El F.C. Barcelona ha guanyat la 41èna edició de la Copa del Rei – 74è Campionat d’ Espanya- d’hoquei patins en derrotar per un ajustat resultat de 4 gols a 3 al Reus Deportiu en el partit final, i que s’ha disputat en el Poliesportiu Amaya Valdemoro d’Alcobendas.

Clàssic partit de final copera, amb emoció fins al final, que ha resolt Pau Bargalló a manca de 50 segons pel final en aprofitar un rebuig d’un penal llançat per ell mateix. Aquest jove jugador del Barça ha estat escollit el més valuós de la final al marcar tres dels quatre gols del seu equip.

Com hem dit ha estat un encontre emocionant en el que el Barça ha portat la iniciativa en el marcador, però responent els tarragonins amb el seus estilets davant. En la primera part s’ha avançat el Barça amb dos gols de Bargalló i M. Pascual, però Marín ha escurçat diferències abans del descans.

En la represa Casanovas de penal ha empatat el partit, però Bargalló ha tornat a posar per endavant als de R. Muñoz. A poc menys d'un minut i mig Marín tornava a empatar el  marcador, però com hem apuntat P. Bargalló ha donat el títol al Barça a manca de 50 segons

Reus Deportiu La Fira (1+2): Pedro Henriques, Matías Platero, Albert Casanovas, Marc Torra, Raul Marín – cinc inicial – Àlex Rodríguez y Joan Salvat.

FC Barcelona Lassa (2+2): Aitor Egurrola, Marc Gual, Matías Pascual, Pau Bargalló, Sergi Panadero – cinc inicial – Pablo Álvarez, Lucas Ordóñez y Xavi Barroso.

Gols: 0-1, Pau Bargalló, min 7; 0-2, Matías Pascual, min 17; 1-2, Raul Marín, min 22; 2-2, Albert Casanovas, p., min 39; 2-3, Pau Bargalló, min 42; 3-3, Raul Marín, min 48; 3-4, Pau Bargalló, min 49.

Árbitres: A. Gómez i S. Mayor

Targetes blaves a Matías Platero, Lucas Ordóñez y Raul Marín.