Ok Lliga masculina

El Vilafranca empata danvant el Manlleu

Aquest dissabte, el Patí jugava un partit importantíssim davant el CP Manlleu, rival directe per la lluita a la classificació

Joan Vázquez guanyant-se la posició dins l'àrea del Manlleu . Dídac Berlanga

El partit ha començat amb una alternança en el joc, on els dos equips buscaven la porteria rival, però sense gaire encert. Però quan s’havien disputat catorze minuts de joc Jaume Farrés obria el marcador pels osonencs. Les coses començaven malament pel Vilafranca, però en la següent jugada, Jordi Galan, va fer l’empat d’un fort xut, que tornava a posar les coses com estaven.

En el minut divuit, els àrbitres van xiular un penal favorable als manlleuencs, però aquests van desaprofitar l’ocasió, ja que el porter vilafranquí David Arellano, va aturar el xut visitant. El Patí buscava amb insistència la porteria rival, i en el minut vuit, un xut de Marc Palau, posava per davant el vilafranquins. A manca de tres minuts per arribar al descans, Marc Vàzquez, disposava d’una falta directe, però no va aprofitar el seu llançament. I amb aquest resultat de 2 a 1 es va arribar al descans.

A la represa, els visitants van disposar d’un penal favorable, però el seu xut va anar al pal, però l’empat a 2 va arribar en el minut quatre, quan Marc Prat es va presentar sol davant de David Arellano i el seu xut es va escolar a la porteria vilafranquina. Dos minuts més tard, els manlleuencs, va tornar a posar-se per davant en el marcador, mitjançant un gol en pròpia porta dels vilafranquins. En el minut deu, els vilafranquins van tornar a empatar mitjançant Joan Vázquez. Però dos minuts més tard, el Patí va arribar a les deu faltes, provocant la falta directe. Els osonencs, van aprofitar-la i van fer el 3 a 4. En el minut disset, els vilafranquins van disposar de la seva falta directa, però de nou Marc Vázquez no va estar encertat de cara a porteria i el marcador quedava igual. El Vilafranca ho tornava a provar amb xuts i jugades, però només van tribar el seu fruit en el minut dinou, quan Jordi Galan d’un xut llunyà feia l’empat a quatre. Poca cosa més es va veure i amb aquest resultat es va arribar al final del partit.

Ara, els vilafranquins es desplaçaran a Barcelos, el proper dissabte per jugar la tornada dels quarts de final de la Copa de la Cers, a partir de les 22:30h hora catalana.

CP VILAFRANCA: Arellano, Galan, J. Vázquez, Rodríguez, Fernández –cinc inicial-Ferrer, Palau i M. Vázquez

CP MANLLEU: Garcia, Mangas, Ballart, Martí Prat –cinc inicial- Farrés i Grau