Ok Lliga masculina

El Moritz Vendrell perd 1 a 5 amb el Voltregà

El Moritz CE Vendrell va perdre 1 a 5 a casa contra el Voltregà. Amb aquest resultat, el Vendrell es manté a la sisena posició de l'OK Lliga, en places europees, empatat a punts amb l'Alcoi i a dos punts per sobre del Noia.

El partit va començar de forma favorable per als interessos del Vendrell, ja que al minut 4 Marc Navarro va marcar l'1 a 0 i va estar dominant el partit fins al tram final de la primera part. Alabart, al minut 22, i Teixidó de penal, al minut 23, van donar la volta al marcador. Amb l'1 a 2 es va arribar al descans. Però la segona part va ser de domini clar del Voltregà. Alabart, al minut 29, i Teixidó, als minuts 30 i 37, van fer tres gols més per als visitants. Els homes dirigits per Jordi Garcia van intentar retallar distància en el marcador, fins i tot es va disposar d'una falta directa, però el poc encert i la gran actuació del porter Ballart ho van impedir. I el resultat final del partit va ser d'1 a 5.

El proper dissabte 18 de març, a les 20 h, el Moritz CE Vendrell jugarà a la pista del Caldes, un partit clau per tal de mantenir-se en posicions de classificació per jugar la CERS la propera temporada.

MORITZ CE VENDRELL (1): Roger Molina, Xixi Creus, Marc Navarro, Jordi Ferrer i Edu Fernández -cinc inicial- Francesc Gil, Eloi Mitjans, Roger Rocasalbas, David Paris i Martí Zapater.

CP VOLTREGÀ (5): Càndid Ballart, Petxi Armengol, Gerard Teixidó, Ignacio Alabart i Èric Vargas -cinc inicial- Dani Rodríguez, Xavi Crespo, Aleix Molas, Roger Font i Eric Carrillo.

Gols:1-0 (4') Marc Navarro; 1-1 (22') Ignasi Alabart; 1-2 (23') Gerard Teixidó, de penal; 1-3 (29') Ignasi Alabart; 1-4 (30') Gerard Teixidó, i 1-5 (37') Gerard Teixidó.

Àrbitres: Gómez i Picó.

Targetes: blava a Xixi Creus (48').