Primera Catalana

Victòria del Patí Vilanova a Girona

El C.P. Vilanova ha derrotat per 0 gols a 2 al G.E.i E.G. gironí en el partit corresponent a la 19èna jornada de la Primera Divisió Estatal i que s’ha disputat en el Pavelló Sant Narcís de les excel·lents instal·lacions de l’Entitat gironina, amb poca presencia de públic.

Importantíssim triomf del Vilanova a la pista gironina, no només pèls tres punts en joc que els allunya –de moment- dels llocs de descens, sinó perquè guanya el gol average, a un equip que encara avui es viu dins la categoria, malgrat que pensem que ho te molt complicat de mantenir-la.

Partit travat en el que han destacat els porters ja que han aturat tots els llançaments de bola aturada. El vilanoví ha aturat un penal en la primera part i dos faltes directes en el tram final de partit que han estat vitals pel triomf. Per la seva part el porter local Martinez que ha substituït per targeta blava al titular ha aturat dos penal consecutius i una directa ja en la segona part.

En el primer temps amb control força igualat i amb un equip local que aviat s’ha carregat amb vuit faltes acumulatives, el Patí ha marcat el primer gol de la mà de Garrido i poc desprès Esteve ha aturat un penal.

En la segona els locals han sortit a pressionar i han enviat una bola al pal, però en la següent jugada Garreta feia el 0 a 2. Una blava al porter local Ortega, ha fet que el canviessin per Martínez que ha aturat el penal, i ha repetit  als pocs segons amb una nova aturada d’un penal. A sis minuts pel final Pastó ha desaprofitat la falta directa acumulativa que hagués donat la tranquil·litat, i això ha portat a que en els darrers minuts els gironins s’envalenteixin i pressionessin més i han tingut les dues faltes directes aturades per Esteve, una per acumulació i l’altre per la targeta a Garreta.

El Patí ha d’aprofitar molt, però molt més les jugades a bola aturada per no patir.

G.E.i E.G. .- Ortega , Canet, Garcia, Palacin, Nonell (equip inicial) Rodriguez, Vidal, Gallardo, López A. Martinez (p.s.)

C.P. VILANOVA GRUP SIMON.- Esteve, Garrido, Garreta, Muntané, Aguilar (equip inicial) Salvadó, Pastó, Gil, Riba

ARBITRES: Srs. P. Garcia i O. Escobar. No han deixat contents ni a tiris ni troians.