Primera Catalana Grup 2

Massa càstig per un Suburense que va donar la cara

Amb el 0-0 l’àrbitre anul·là un gol a Geri per un fora de joc d’aquets discutibles al minut 22

Santboià FC – CF Suburense . Eix

Santboià FC 5 – CF Suburense 0

Segona derrota consecutiva del Suburense en el pitjor moment, rebent un càstig massa excessiu davant el líder, el Santboià, en un partit que les millors ocasions i fins i tot un gol anul·lat al minut  22, les generava l’equip sitgetà. Els dos primers gols encaixats a partir del minut 27, en cinc minuts feien molt de mal als d’en Josu Julian, mereixent millor sort, això si, davant un líder sòlid que compta amb un grup de jugadors de molta qualitat, completant la maneta a la segona meitat en un jornada que els resultats haguts dels rivals directes deixa al  Suburense tocat però no enfonsats del tot, però també és cert que amb un panorama un mica més negre per seguir una temporada més al grup 2 de la primer Catalana.

Potser ara s’estaria parlant d’un altre final si l’àrbitre a instancies del seu auxiliar hagués anul·lat el gol de Geri per fora de joc d’aquets discutibles als primer 25 minuts, però l’efectivitat de Pedro Bravo en una jugada iniciada al mig del camp posant el 1-0 passava massa factura als sitgetans que en cinc minuts obra de Bellido ja perdien per un 2-0.

Amb un guió molt semblant es desenvolupava la segona meitat, encaixant el tercer en un altre errada defensiva ben aprofitat pel local Buba, sense renunciar al seu estil l’equip anava donant la cara però rebien el quart de falta de la ma del golejador del Santboià Pedro Bravo, encaixat el cinquè en una jugada iniciada per Josele amb remat final d’Ivan Romano, certificant d’aquesta manera un correctiu massa excessiu per un Suburense que en tot moment es va dedicar a jugar i donar la cara al partit.

Santboià FC: Edgard, Cardenas, Mario, Gerard (Ivan Romano 62) Carlos Martínez, Bellido, (Borja 75) Kevin, (Carlos Gonzalez 72) Cervantes, (Josele 62) Pedro Bravo, (Omar 72) i Buba.

CF Suburense: David, Toshi, Sarabia (Alberto 73) Villa, Sardà, Josep, (Cristian Laguna 73) Geri, Marcos Garcia, (Dídac 66) Omar, Espigado (Pablo 78) Pascua i (Over 85).

L’àrbitre Delgado Mora amonestava als locals Rafa Levas, Gerard, Bellido, Borja i Josele, mentre que als visitants per Sardà, Omar i Sarabia.

El Suburense descansa aquesta jornada, no juguen fins la propera al camp del Vilanova.