Recuperen sensacions guanyant amb superioritat

L’equip es troba més còmode a la segona meitat i acabant golejant a un Hostalets desbordat

UE Sitges. Eix

UE Sitges 5 – Hostalets de Pierola 2

La UE Sitges sumava la tercera victòria consecutiva al Municipal d’Aiguadolç, en aquest cas davant un Hostalets de Pierola amb l’aigua al coll, penúltims a la taula, molt necessitats de punts, posant molta oposició sobretot al primer temps, trobant moltes dificultats l’equip de Rafa Porras d’entrar al matx però llegint perfectament el guió a seguir al segon temps mostrant la seva superioritat,  gaudint de moltes ocasions per haver aconseguit una golejada més amplia, certificant una maneta en un partit del tot seriós de l’equip sitgetà.

Necessitava el Sitges més de mitja hora en entrar en el joc, fins les hores els visitants tenien una preocupació, no deixar espais i s’havien en sortit fins les hores, el gol de Bernal al 39 semblava que els havia despertat però un minut després el visitant Victor empatava deixant les coses de nou iguals.

Reaccionaven els de Rafa Porras i Arturo Valera amb la sortida de Ferran per la banda a la segona meitat, fent un gran gol al minut 48, fent canviar la decoració com un mitjó, a partir d’aquí el control va ser totalment dels colors sitgetans, Xavi Rodríguez aprofitant una deixada feia el 3 a 1 al 66, a la vegada que ell mateix va intervindré en l’assistència perquè Alex Pérez poses el 4 a 1, errava totalment l’àrbitre donant el gol del Hostalets de Miguel Plaza degut que la pilota no entrava, col·locat ell al mig del camp, tornant a fer gol Ferran al 88, el darrer, el cinquè amb el que finalitzava el partit mostrant la seva superioritat l’equip als segons 45 minuts de joc.

UE Sitges: Victor de la Fuente, Victor Olmedo, Xavi Rodríguez, (Jordi Ayala 75) Alex Pérez (Dani Midgley 81) Pepe, Candel, Idris, (David Carrasco 55) Bernat, Gerard, (Ricard 61) Jonatan Durango, Quique, Alejaldre i (Ferran 46).

El Sitges viatja aquest dissabte al camp del Cubelles en partit que donarà inici a les 18´15 hores.