La Parròquia Samà Masculí ensopega contra el segon classificat

La Parròquia-Samà SMA- Basket Almeda. Sílvia Díaz

1a categoria catalana, Grup 1
La Parròquia-Samà SMA 77 - Diffsalut Almeda 93

La Parròquia-Samà, jugava dissabte a la tarda contra el Diffsalut Almeda, segon classificat a la taula i rival directe en les posicions davanteres pels vilanovins.

En el primer quart, els dos equips van sortir molt intensos, amb molt encert en atac i durs en defensa. Es veia que era un partit important i que tots dos equips volien emportar-se la victòria. Els vermells estaven fins en atac i el primer quart feia somiar amb un gran resultat, al 22-20 en el marcador.
En el segon quart seguia en la línia del primer, els visitants estaven molt encertats de cara a cistella i els vermells també, però no podien seguir el ritme anotador dels de Cornellà. 24-34 va ser el parcial del segon quart.

En el tercer període, els vermells volien reaccionar però l'encert no era el de la primera part. No trobaven situacions còmodes de tir i van començar a abusar excessivament del llançament exterior. Els visitants continuaven amb el seu ritme infernal, sense cap fissura i cada cop més forts. Un parcial d'11-22 va deixar sense opcions als jugadors de Xavi Canales, que es veien molt tocats anímicament.
En l'últim quart, lluny de deixar-se anar, els locals van lluitar amb totes les forces per reduir la diferència del marcador, cosa que es va fer (20-17 en l'últim parcial) però no va ser suficient per guanyar el partit.

Actualment La Parròquia Samà Vilanova està classificat en 4a posició però no es pot relaxar perquè la part alta està molt ajustada en totes les posicions. El Sènior Masculí A es desplaça aquest dissabte a Ribes per jugar el derbi comarcal, una bona oportunitat per continuar somiant.

CB Samà: Morales, Zanca, Carreras, Vila, Moreno, Piñol, Artigas, Liao, Epifanio, Fernandez, i Calvo.

Parcials: 22-20, 24-34, 11-22, 20-17