La Parròquia-Samà Femení trenca la ratxa de victòries contra un inspirat Valls

Un irregular primer període condiciona el partit de les vilanovines

CB Valls - La Parròquia-Bàsquet Samà Vilanova. Sílvia Díaz

CB Valls 60 - La Parròquia-Bàsquet Samà Vilanova 51

La Parròquia-Bàsquet Samà jugava diumenge a casa del quart classificat, el CB Valls. El partit va començar amb molt poc encert per part dels dos equips. Fins al minut 3 el mrcador no es va estrenar en l'anotació, i va ser per part local i com no podia ser d'una altra manera en aquest partit, amb dos triples. L'encert des de la llarga distància de les vallesanes va determinar l'encontre. El Samà va respondre amb un triple però les samistes ja no van tornar a anotar fins al minut 7 amb el marcador 13 a 3. El Valls havia anotat els 13 punts del primer quart en tres minuts.

S'arribava a l'inici del segon període amb un 13 a 5. La lluita de les samistes sorgia a la superfície en els primers 3 minuts. Però 11 punts més de les locals del minut 3 al 6 allunyava el marcador a 13 punts (24 a 12 al minut 4). Tot i així, La Parròquia ja havia entrat al partit i picant pedra va començar a dominar en el marcador. Només el desencert des de la línia de tirs lliures i un altre triple local (el sisè fins aleshores) no van permetre escurçar més la diferència de 7 punts.

A la represa de la mitja part, intercanvi de cistelles i més triples pel Valls que sumava de tres en tres i eixamplava la distància fins als 10 punts. Només restaven 10 minuts i el Samà volia però no podia eixugar la diferència. A cada cistella vermella hi havia la resposta local, que amb la confiança de veure's per davant, van anotar en els moments claus del període i durant tot el partit.

La Parròquia-Samà trencava la ratxa d'11 victòries consecutives a casa del CB Valls en un partit en el qual es va trobar minvat físicament des de l'inici i en el que va haver d'anar a remolc pel gran encert del primer període de les jugadores del Baix Camp.

El pròxim partit de LA PARRÒQUIA-BÀSQUET SAMÀ VILANOVA es disputarà dissabte a les 18 h a Vilanova contra el CB Lleida, líder indiscutible de la competició amb una sola derrota.

Anotacions: LAIA (6) - ANNA (0) - ANIRA (3) - IRENE (13) - JUDITH (10) - LAURA (8) - ELI (0) - ELENA (5) - MARINA (6) (NO JUGA: ANDREA)

Parcials: 13-5 / 16-17 / 16-13 / 15-16