El Patí Vilanova perd a Maçanet a manca de 23 segons

Imatge d'arxiu. Eix

El Shum Maçanet ha derrotat al C.P. Vilanova per 3 gols a 2 en el partit disputat al Pavelló Maçanet de la Selva, amb regular presència de públic i corresponent a la 21èna jornada de la Primera Divisió Nacional.

Derrota incomprensible, un cop més del Patí que ha arribat a 23 segons pel final, quan havia fet el més difícil, que era aixecar un 2 a 0 en contra. De nou la manca d’encert en el llançament a bola aturada i amb situacions d’atac li ha costat com a mínim un punt i ara si deixa al Patí en situació límit i menys mal que els resultats dels rivals en el descens podien haver estat pitjors.

La primera part que ha finalitzat amb avantatge local per 2 gols a 0, ha tingut dues cares ben diferenciades. En els primers 15 minuts la igualtat ha estat la nota dominant amb un Vilanova ben posicionat i no patint davant el Shum, però desprès del temps mort demanat pels locals aquests han canviat el sistema i han passat a dominar a un Vilanova que poc a poc s’ha anat apagant, i més quan en el minut 20 els locals feien el primer gol – Candamio - i  menys d’un minut desprès Villares en jugada personal i sense oposició, avançant des de la seva àrea feia el segon. Fins al final el Vilanova estava grogui.

En la segona part, que ha començat amb domini del Shum, el Patí ha escurçat diferències amb un gol de  Pastó en el minut 4, però el seu joc no ha millorat massa, i com ja es normal la no transformació de la falta acumulativa dels locals ha evitat l’empat que ha arribat de nou de la mà de Pastò a manca de sis minuts pel final. Semblava que els vilanovins estaven en disposició d'emportar-se un puntet, poca renda però bona, i  no han pogut o sapigut mantenir el resultat, i a manca de 23 segons l’estocada final.

Total el Patí en llocs de descens i a patir i a dependre no sols de tu mateix sinó dels altres.