Ok Lliga masculina

El Moritz Vendrell empata a casa 2 a 2 amb l'Igualada

Moritz CE Vendrell - Igualada HC. Eix

El Moritz CE Vendrell va empatar 2 a 2 a casa amb l'Igualada i suma un punt que el manté en la sisena posició de la classificació de l'OK Lliga.

L'Igualada es va avançar en el marcador amb un gol matiner, al minut 2, de Roger Bars. El Vendrell ho va intentar tot per empatar, però es van trobar un Elagi Deitg molt segur defensant la porteria dels visitants. A més, a dos minuts per arribar al descans, el mateix Roger Bars va marcar el 0 a 2. A la segona part, al minut 29, Roger Rocasalbas va retallar distància amb un gran xut que va sorprendre al porter de l'Igualada. I al minut 42, Edu Fernández va fer el 2 a 2, resultat amb el qual va acabar el partit, culminant una gran jugada amb Xixi Creus.

El proper dissabte 1 d'abril, el Moritz CE Vendrell farà un desplaçament a terres madrilenyes per disputar la 23a jornada de l'OK Lliga a la pista de l'Alcobendas. El partiti serà a les 20 h i es podrà seguir en directe a través de la plataforma d'streaming www.okligatv.com.

MORITZ CE VENDRELL (2): Roger Molina, Edu Fernández, Marc Navarro, Jordi Ferrer i Eloi Mitjans -cinc inicial- Roger Rocasalbas, Xixi Creus, Francesc Gil, David Paris i Pol Ferrer.

IGUALADA CALAF GRUP (2): Elagi Deitg, Sergi Pla, César Vives, Roger Bars i Jaume Molas -cinc inicial- Francesc Bargalló, Jordi Méndez, Dani López, Emmanuel García i Bernat Camps.

Gols: 0-1 (2') Roger Bars; 0-2 (23') Roger Bars; 1-2 (29') Roger Rocasalbas, i 2-2 (42') Edu Fernández.

Àrbitres: Fernández i Veiga.