Rugbi

Victòries treballades de cadets i sènior femení

El passat cap de setmana, dues eren les categories del Club que disputaven encontres: cadets i sènior femení. Els primers, com a locals, a la Sínia Batadet davant del CEU barceloní; les segones, com a visitants, enfront la UE Santboiana

SEL Vilanova - CEU. Enric Garriga

Partit emocionant el que enfrontà dissabte al matí a la Sínia Batadet els cadets del Club amb el CEU. Els joves vilanovins van dominar territorialment el primer temps, però no van saber concretar en el marcador aquesta situació, cosa que sí que van saber fer els barcelonins dels CEU arrencant un assaig en els darrers minuts; a la represa, els vilanovins van saber trobar el camí a l’assaig, però una penalitat transformada pels visitants els tornava a posar per davant. Al final, després de molts minuts de pressió i de jugar en 22 contrària, els de blau cel aconseguiren un segon assaig que els donà la victòria en el darrer sospir del matx encadenant d'aquesta manera la segona victòria consecutiva (12-10).

Per la seva banda, el sènior femení es desplaçava a sant Boi del Llobregat per disputar el darrer partit oficial de la temporada. Els dos partits previs entre ambdós conjunts havien estat ajustat i s'havien decidit a favor de les del Baix Llobregat per 12 a 10; amb aquests antecedents es previa un partit intens i disputat, com així va ser. Un assaig matiner del combinat SEL/Reus les va permetre posar-se per davant en el marcador en els primers minuts, però les del Baldiri Aleu aconseguiren dues marques abans del descans que va poder igualar el combinat gràcies una penalitat transformada. Al descans, doncs, 10 a 10 i quaranta minuts per endavant. Les visitants, amb més encert al peu, van aprofitar dos cops de càstig locals locals per avançar-se en el marcador (10-16); un assaig santboià a mitja segona part va acostar les locals a només un punt, i a partir d’aquell moment l’emoció s’enseyorí del partit, però tot i les alternatives d’atac, les bones defenses d'ambdós conjunts van deixar el marcador amb el 15-16 final favorable al combinat SELVNG/Reus Deportiu.