Quin espectacle al Isaac Gàlvez

Sènior masculí CNBV – CB Ribes. Eix

SENIOR MASC. FASE PREVIA - GRUP 04
Sènior masculí CNBV  53 – 69 CB Ribes

Podria copiar la crònica del partit a Sitges. Sortida fulgurant dels grocs, encara que els visitants es van posar per endavant amb un 0-4. Parcial de 9-0 posterior amb l’equip completament deslligat. Alternança de defenses, 9-9 just al minut 9 i final del quart 12-11. Molt braus els riberencs. Sense perdre la cara al partit en cap moment els vilanovins.

Fuetada local amb un protagonista anotador increïble. En Ricard va anotar 3 triples més 1 d’en Carlver. Com he dit varis cops, quan aquest equip entra en tràngol, només pots fer que mirar. Important l’aportació del número 12 blau que va aguantar als seus. Va anotar els mateixos punts que el seu dorsal al quart i amb un parcial de 22-15, va aconseguir maquillar la diferència de punts als minuts finals. Mitja part i 34-26.
Com va passar a Sitges, al tercer quart l’equip es va bloquejar. El Ribes és un bon equip i a la pista van passar coses inexplicables. Però poc a poc van remuntar la diferència amb el seu número 12 com a gran protagonisme amb 15 punts. No va haver manera de d’aturar aquesta hemorràgia de joc i punts visitants. No va ser perquè els jugadors i tècnics no ho intentessin.  7-22 i final del quart 41-48.

Però espereu, no feu com el partit del Barça PSG i deixeu de llegir la crònica. Com va dir un dia una persona sàvia que conec, “aquest equip té uns “nassos” que...”. Òbviament aquesta no va ser la paraula. Va treure forces d’on no hi havia, els grops van imposar un ritme endiablat. Un triple de l’Àlex va fer pujar un 44-48 al marcador. Triple del seu número 6 (gran tirador) es contrarestat amb dos cistelles d’en Ricard i en Rubèn (48-52). Continuava l’estira i arronsa. De 2 Rubèn i triple d’en Ricard 53-56. -3. Es veia el llum a final del túnel. Tir lliure del seu número 12 (com no) i falta personal quan es tirava un triple. 3 tirs. Per desgràcia, no va entrar cap (minut 9). Gran triple visitant i -7. El partit ja estava finalitzat (53-60) però ens quedaven rebre 4 tècniques seguides. Derrota recordant una de les frases de Mohamed Jordi  de la Competència a Rac1. Felicitacions mútues entre els jugadors i tècnics d’ambdós equips. I la sensació que s’havia viscut un bon espectacle de bàsquet entre dos grans equips.

MVP del partit, per tot l’equip. Jugadors i tècnics. Doncs que encara no es va assolir l’objectiu, ens van oferir uns minuts d’un bàsquet increïble. Destacar al Ricard i al Carlver com sempre. Però també al Arnau que va fer uns moviments dins la zona que no li havia vist mai. El seu potencial es infinit. Com el dels 11+1 grans jugadors d’aquest equip.

Proper partit dissabte dia 1 a Montpedrós a les 18:00. No serà fàcil. Amb moltes ganes de jugar el partit.

CNB Vilanova: Sugri, Andreu (1), Ricard (17), Nil (2), Arnau (3), Rubén (8), Javi ©, Dani, Aleix(2), Carlos (15), Àlex(5) i Jordi.  Tècnics Salva Pastó i Miki Sanchez.

Parcials, 12-11, 22-15 (34-26) // 7-22 (41-48), 12-21 (53-69)

Estadístiques del equip 8/18 tirs lliures (44,4 %) i Ribes 18/25 (72,0 %). 7 triples (4 Ricard, 2 Carlver, 1 Àlex) i Ribes 5.