La Parròquia Samà guanya un partit de vital importància per seguir somiant

La Parròquia-Samà - CE Maristes Sants-Les Corts. Sílvia Díaz

Primera Catalana G01
La Parròquia-Samà Vilanova A 75 - CE Maristes Sants-Les Corts 65

El Sènior Masculí A de la Parròquia-Samà, es presentava al CEM Isaac Gálvez el dissabte dia 25 de març, per jugar un partit transcendental per continuar en la lluita per les places que donen lloc a disputar els play-off d'ascens. Davant seu tenia un equip de la part baixa de la classificació, però que ni de bon tros hauria d'ocupar aquesta posició pel potencial que tenen els seus jugadors.

Ja en l'anada, l'equip de Canales es va haver d'esforçar al màxim per poder tirar el partit endavant i, donades les circumstàncies, es preveia un matx molt complicat per les aspiracions de no perdre l'estela de l'ascens a l'equip de la capital del Garraf.

El sènior A del Bàsquet Samà es presentava amb tota la seva plantilla al complert i reforçat una vegada més pel jugador del sènior B, Unai Rodríguez.

L'equip vilanoví va sortir a jugar una mica descentrat i no acabava d'imposar la seva llei. Davant es hi tenia un Maristes que no responia a la posició que ocupa a la taula classificatòria. Errant situacions molt clares de superioritat i perdonant una vegada i una altra al seu rival, els visitants agafaven cert avantatge en el marcador en els primers minuts, però gràcies de nou a una magnífica defensa en els darrers 5 minuts del quart inicial, el Samà feia que el partit s'igualés arribant amb un 18-15 a la finalització dels 10 primers minuts.

En el segon quart, l'equip de vermell s'entonava una mica més en atac i aconseguia els primers avantatges importants pels locals, però un Maristes molt combatiu evitava que els vilanovins marxessin al marcador. Així s'arribava al descans amb 37-30, 7 punts de diferència pels de Xavi Canales que havien jugat de forma irregular, sense l'alegria que els caracteritza, però que dominaven en l'electrònic.

A la represa, tot seguia igual i fins i tot el Maristes s'acostava al marcador a tan sols 4 punts, però la Cerveseria la Parròquia, capitanejada per Sergi Liao, tornava a agafar distància i aconseguia igualar el parcial a 18.

Començava el definitiu últim quart, i el CE Maristes Sants-Les Corts no donava el braç a tòrcer i es posaven a tan sols a 4 punts quan faltaven 5 minuts. Va ser en aquest moment quan van arribar els millors minuts de joc de la Cerveseria la Parròquia i, després d'un parcial de 9-0 en dos minuts, marxava al marcador amb 13 punts de diferència, que ja seria definitiva fins al final del partit, amb un marcador definitiu de 75-65.

CB Samà: Piñol (3), Vila (8), Fernandez (-), Epifanio (5), Zanca (6), Carreras (15), Moreno (3), Artigas (11), Pujadas (-), Liao (22), Burcet (-), Rodríguez (-) i Calvo (2).

Parcials: 18-15, 19-15, 18-18, 20-17