Derbi sitgetà

Bon empat per uns i dolent pels altres

Over al minut 27 i Ricard al 36, els golejadors del segon derbi local de la temporada

UE Sitges – CF Suburense B . Eix

UE Sitges 1 – CF Suburense B 1

Empat final en el derbi entre el Sitges i el Suburense B en un partit intens, però amb poc futbol, dos equips que es coneixen molt, van intentar sense renunciar al seu estil portar-se el gat a l’aigua, uns amb un futbol més directe i els altres intentant tocar una mica més, amb tot i això és cert que tot dos es jugaven molt, els Xavi Hereu retrobar-se amb la victòria o com a mínim no perdre degut a la seva situació i el Sitges seguint sumant de tres en tres per no cedir terreny als dos que tenen per davant, el guió però va semblar molt similar al de la primera volta, però en aquest cas amb un altre desenllaç el 1 a 1 que s’havia generat a la primera meitat.

Partit amb poc futbol massa per alt i poc per terra el que jugaven els dos equips, comptant amb més dificultats el sitges degut a que no es va trobar còmode davant un Suburense amb la intenció clara de no deixar espais i aprofitar les seves opcions, s’avançava el Suburense amb un gol d’oportunisme d’Over rematant un refús al minut 27, empatant el Sitges nou minuts més tard, en una molt bona jugada de Dani Midgley posant en safata la pilota per Ricard afusellant al porter Alex Villagordo.

Faltava el gol en una segona part en la que tan uns com els altres jugaven les seves armes, però que en la darrera mitja hora amb el partit més trencat el Sitges ho va intentar tot, donant-li continuïtat al joc trobant-se amb un Suburense B molt ben col·locat que li anava sensacional com estava transcorrent el partit i acabant sumant un punt en un enfrontament que va tenir de tot, contacte, poc futbol i emoció fins el final.

UE Sitges: Victor de la Fuente, David Carrasco (Bernat 45) Olmedo, Dani Midgley, Alex Pérez, Pepe (Jonatan Durango 58) Jordi Ayala, (Xavi Rodríguez 77) Candel, Idris (Yago Arenas 58) Ricard, (Gerard 77) i Ferran.

CF Suburense B: Albert Villagordo, Almela, Dani Puerto, (Adrián 64) Viñola, Pablo, (Bori 84) Sergi Plazas, Guillem Díez, Marc Pulido, Gerard, Marc Navarro i Over.