Primera Catalana

Repartiment de punts entre el Vilanova i l'Arenys

Imatge d'arxiu. Eix

El Patí Vilanova i l’Arenys de Munt han empatat a tres gols en el partit corresponent a la 22èna jornada de la Primera Divisió disputat aquest vespre en el Pavelló de la Plaça de Les Casernes amb una molt bona entrada i amb un gran ambient esperonant als locals.

Partit trepidant en el que el resultat és just, que li serveix a l’Arenys que al final ja es conformava amb el punt i que  al Vilanova està per veure si li servirà per evitar el descens. Destacar que en l’Arenys ens han agradat i molt els jugadors júniors, especialment Domenech i Rueda, que han tingut molts minuts i amb estones amb tots tres a la pista.

La primera part ha finalitzat amb avantatge local per 1 gol a 0, i el resultat si més no era just, però només començar la segona part dues pèrdues de bola han permès als visitants capgirar el marcador en menys d’un minut.

El Vilanova estava jugant com és habitual amb més cor que cap, i Aguilar regirant feia l’empat a dos gols desprès que Muntané no transformés la desena falta acumulativa. Segueix sent un dels punts febles el poc rendiment a bola aturada.

Per sort Illa no ha aconseguit superar -en dos temps- a Esteve en la falta directa acumulativa del Vilanova i dos minuts més tard arribava la quinzena falta de l’Arenys que aquest cop si ha transformat Garrido en el minut 19. A partir d’aquí l’Arenys ha anat a totes i M. Roca feia l’empat en el minut 21. Fins al final nous atacs vilanovins i conformitat dels del Maresme.

El Vilanova segueix depenent d’ell mateix i d’un tercer per salvar-se. S’haurà de lluitar fins al darrer segon.

FITXA TECNICA

C.P. VILNOVA SIMON GRUP.- Esteve, Aguilar, Garreta, Garrido, Muntané (equip inicial) Salvadó, Riba, Pastó i Gil

ARENYS DE MUNT.- Garcia, Perez., Illa, Roca, Daumal (equip inicial) Domeneh, De Rueda i Sánchez.

ARBITRES: Srs. J. León i J. Amezaga. Lleugerament casolans, malgrat que al final han perdonat una blava a l’Arenys en el darrer minut

GOLS

PRIMERA PART: 1-0  Garrido (min 11)

SEGONA PART: 1-1 Roca (min 3); 1-2 Domenech (min 4)  2-2 Aguilar (min 8); 3-2 Garrido de FDA (min19); 3-3 Roca (min 21)