L'equip d'Òscar Andreu va decidir el partit en els darrers cinc minuts de joc

La Parròquia-Samà SFA, 60 - Ploms Salle

La Parròquia-Samà SFA, 60 - Ploms Salle "A". Sílvia Díaz

La Parròquia-Samà Vilanova SFA, 60 - ZAMAR 2000 Ploms Salle "A" 47

La Parròquia-Bàsquet Samà jugava dissabte a casa contra el Reus Ploms, un equip que a la primera volta va derrotar a les vilanovines. El partit va començar amb atacs llargs i poc encert per part dels dos equips. A partir del minut 2 la pilota va començar a entrar i es van alternar les cistelles als dos costats de la pista, arribant al final dels deu minuts amb igualtat a 12 punts.

A poc a poc la defensa samista va començar a millorar. Aquest fet i un gran encert en atac va provocar un parcial de 16 a 6 en els vuit primers minuts. La Parròquia havia augmentat el ritme de joc del partit i el Reus no era capaç de seguir-lo. Tot i així, les errades individuals en defensa al final del període ajustaven el marcador, marxant a la mitja part amb només 5 punts d'avantatge, tot i el domini vermell.

A la represa un Samà desconegut permetia a les visitants entrar amb força al tercer quart. Amb un 0 a 10 el Reus capgirava el marcador i es posava 5 punts per sobre al minut 4. Però les vilanovines, mantenint la serenitat, van reaccionar i van endossar-li a les blanc-i-negres un 17 a 4. Després de 4 minuts nefastos en atac i en defensa, les locals tornaven a dominar en totes les facetes del joc i es trobaven còmodes a la pista.

Restaven 10 minuts i calia lligar el partit. Un primer parcial de 5 a 0 allunyava a les reusenques a 13 punts. Ara si, en aquest període va arribar la millor versió defensiva de les vermelles que deixaven en només 7 punts a les visitants. D'aquesta manera controlaven un final de partit tranquil pel Samà.

Victòria contra un bon rival que va demostrar que la versió de treball de l'equip ha de ser la millor per poder tirar endavant els partits. Aquesta victòria juntament amb la derrota el CB Valls a casa del CE Molins de Rei, retorna a la tercera plaça a les vilanovines. Ara és moment d'aprofitar les vacances de Setmana Santa per agafar forces i encaminar els darrers cinc partits de la temporada.

Anotacions: LAIA (0) - ANNA (15) - ANIRA (16) - JUDITH (2) - SARA (2) - LAURA (19) - ELI (8) - ELENA (2) - MARINA (0) (NO JUGUEN: IRENE - ANDREA)

Parcials: 12-12 / 19-14 / 17-14 / 12-7